Anul ăsta mi-am propus să-i fac eu...cadou Moșului, căci până acum, an de an, mi-a oferit doar el .
Bună.
Dacă spiritul crăciunului mi-ar aduce părinții înapoi, măcar pentru un minut să-i mai văd în viață, ți-aș da eu toate stelele de pe bolta cerească!
Pa, pa.
Nu-mi doresc nimic material. Mi-as dori ca de Craciun sa ne strangem, toti, toata familia la o masa mare, sannatate, fericire si sa am succes la scoala.
Craciun fericit!
*-*
Sanatate,iubire,prieteni alaturi de mine, distractie si amintiri de neuitat!
Nu sunt crestin, deci pentru mine, Craciunul nu reprezinta nimic, dar daca ar fi sa-mi doresc ceva, mi-as dori sa vad in mainile tuturor copiilor din lume cate o acadea, si pe fata lor, sa vad un zambet.
Cumva...Grinch, number two ? Mi-ai amintit de personajul ăsta care si el ura/detesta Crăciunul, dar vezi, tocmai un copil a fost cel care l-a învațat că spiritul acestei sărbatori înseamnă mai mult decat jucării sau cadouri sub brad.
Îti doresc să fii înconjurat de copii veseli si zâmbitori care să te facă să-ti schimbi concepția .
Imi doresc sa fim cu totii uniti. Sa nu ne mai certam. Mi-as dori ca toti sa putem trai bine si pace in lume...cadourile gen :" Jucarii sau bani " nu ajuta la nimic. Pe moment te bucuri, dar dupa aia?
Oricum, Craciun Fericit! :*
eu imi doresc ca cei iubiti sa ma iubeasca cei fericiti sa ma inveseseleasca si ca toata lumea sasi primeasca ce si-a dorit :X
O lista foarte, foarte lunga.
Esentialul :
- sa ajung in Las Vegas.
- sa existe Mos Craciun.
- sa ma cunoasca jumate din oamenii de pe Terra.
- sa dispara prostii din toata lumea.
- sa ninga.
- sa regrete toata lumea care mi-a gresit.
- sa pot citii gandurile.
- sa se construiasca cel mai imens mall in orasul meu.
- la fiecare leu cheltuit, sa primesc in schimb cate 100 lei.
- sa nu mai existe scoala.
Si multe altele.
O tara ca afara...o lume in care totul este frumos.O luma fara prejudecati preconcepti nebune
O masina ferari sau 10.000.000.000 de euro sau o casa de 10 milioane de DOLARI : D sau o exursie la New York!
As vrea sa ma duc la o gala live la Vocea Romaniei...sunt mare fana Robert Reamzy si as vrea sa fiu acolo sa il pot sustine.
Eu am nevoie de o masina adevarata, poate un Audi R8, am deja permis, sper sa mi se indeplinesca!
anonim_4396 întreabă:
Dinu_Diana_1994 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Fabianiba întreabă: