Evident! cred in Craciun, in Mosu'.:X e atat de frumosmi-a luat iubi bradut artificial si beteala ieri. l-am luat din timp ca se vor tipla preturile. abia astept sa simt aroma Craciunului. mireasma de brad combinata cu miros de vin, sarmale, zapada, portocale am si acum in frigider sarmale si salata de boeuf, dar nu se compara.Craciunul e unic.si apropo de intrebarea ta.imi doresc sa fiu fericita. o sa fiu atunci cu iubitul si mama mea si o sa fie perfect. dar totusi, cel mai frumos dar ar fi sa ningatu ce cadou ai vrea?
Mosul nu exista.Nu mai cred in el de la 6 ani. Dar "spitritul mosului", adica cel de a darui, in acela cred. mi-ar placea sa petrec un craciun de moda veche cu familia si sa ninga . Iar despre lucruri materiale, mi-ar placea o carcasa la telefon si o haina(ori haina de iarna, ori set fular/esarfa cu manusi si o caciulita dragura ) Cam atat.
Am uitat sa mentionez ca mi-asi dori un craciunel frumos(cu accent pe frumos), impachetat cu o panglica rosie sub brad Stii la ce ma refer prin craciunel, nu?
De Craciun imi doresc in primul rand : fericire, sanatate, iar, ca si cadou imi doresc un telefon LG Cookie-Fresh.
In "Mosul" nu mai cred deoarece am crescut, iar parintii mi-au spus adevarul !
Pa, pa!
Nu mai cred in Mos Craciun...pentru ca am crescut si nu mai este magia aia care era atunci cand eram mica...de fiecare data de craciun primesc bani ca sa imi cumpar eu ce vreau!
Nu cred in Mos dar mi-ar placea o saptamana de concediu si mi-ar placea multe dar macar sanatate sa avem si atunci avem de toate.
Cred in spiritul lui, nu neaparat in mos, iar de craciun ce mi doresc, nu stiu, sanatate si o prietena
De crezut nu mai cred sigur de vreo 3, 4 sau 5 ani si habar n-am ce vreau... a da vreau o placa de par dinaceea subtire 5 in 1
De Craciun mi-as dori un laptop.Mos Craciun este doar aceea magie care in copilarie te face s-a visezi departe cu ochii deschisi, si bucuria pe care o ai in suflet ca ai fost si tu copil.De Craciun toti ne dam seama ca in sufletul nostru mai suntem niste copii care asteapta daruri.
Nu mai cred in Mosu`... da ar fi f. tare sa fii existat. Si mi-as dori o chitara.fundita?:*
Eu am 13 ani poate va veni cu niste dulciuri poate o bluza ceva oja machiaje acum e varsta aceea pai si cemi dorect drept niste dulciuri multe si tot felul de oje si sclipici din astea
funda:X sunt mare de alceva n-am nevoie:X
justme_2041 întreabă: