| StilSanatos a întrebat:

Ce va doriti in aceasta viata? si se poate/nu se poate realiza?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Imi doresc sa pot gasi echilibrul insa nu cred ca voi reusi. Imi doresc sa gasesc fata ideala si asta cred ca se poate realiza.

6 răspunsuri:
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Îmi doresc multe, dar cel mai mult să fiu sănătoasă în continuare, şi dacă ai sănătate ai de toate.
Să ştii că nimic nu e imposibil, contează să ai voinţă şi să nu te dai bătut.

| Dizzydizz a răspuns:

De la viata imi doresc in special sanatate; Asta e mai buna ca toate.
Apoi sa am o familie fericita, sa nu duc lipsuri, sa am o cariera de psiholog, si, daca se poate sa plec in alta tara, pentru ca Romania nu imi rezerva niciun viitor stralucit.

Ce se poate realiza? Totul.Doar vointa trebuie. Pup:*

| myrazvy a răspuns:

In vita iti doresti multe, acum depinde de tine cu cat ardoare iti doresti sa faci acel lucru

| Flav a răspuns:

Ca peste 20-25 de ani sa ma vad la caminul meu, cu sotia mea, departe pe-o insula, la o casuta frumoasa, c-o gradina mare si sa privesc cum imi alearga copiii. Realizabil? Bineinteles, la asta lucrez acum.hee hee

| Vizitiul a răspuns:

Mi-as fi dorit sa nu ma fi nascut intr-o tara cu astfel de oameni, dar nu pot face nimic in acesta privinta, face parte din destinul meu.
Sa trecem la chestiile realizabile. Tot ceea ce-mi doresc este sanatate, atata psihica, cat si fizica. Doresc sa-mi termin studiile cu brio, sa-mi gasesc un loc de munca stabil, sa am un venit satisfacator, nu-mi trebuie vile, masini luxoase si conturi fabuloase, doresc un camin cald, doresc sa intemeiez o familie, sa ne bucuram impreuna, cu bune, cu rele.

| CuppiDoon a răspuns:

Imi doresc sa devin doctor optometrist.si se poate realiza.

Întrebări similare