Imi doresc sa pot gasi echilibrul insa nu cred ca voi reusi. Imi doresc sa gasesc fata ideala si asta cred ca se poate realiza.
Îmi doresc multe, dar cel mai mult să fiu sănătoasă în continuare, şi dacă ai sănătate ai de toate.
Să ştii că nimic nu e imposibil, contează să ai voinţă şi să nu te dai bătut.
De la viata imi doresc in special sanatate; Asta e mai buna ca toate.
Apoi sa am o familie fericita, sa nu duc lipsuri, sa am o cariera de psiholog, si, daca se poate sa plec in alta tara, pentru ca Romania nu imi rezerva niciun viitor stralucit.
Ce se poate realiza? Totul.Doar vointa trebuie. Pup:*
In vita iti doresti multe, acum depinde de tine cu cat ardoare iti doresti sa faci acel lucru
Ca peste 20-25 de ani sa ma vad la caminul meu, cu sotia mea, departe pe-o insula, la o casuta frumoasa, c-o gradina mare si sa privesc cum imi alearga copiii. Realizabil? Bineinteles, la asta lucrez acum.
Mi-as fi dorit sa nu ma fi nascut intr-o tara cu astfel de oameni, dar nu pot face nimic in acesta privinta, face parte din destinul meu.
Sa trecem la chestiile realizabile. Tot ceea ce-mi doresc este sanatate, atata psihica, cat si fizica. Doresc sa-mi termin studiile cu brio, sa-mi gasesc un loc de munca stabil, sa am un venit satisfacator, nu-mi trebuie vile, masini luxoase si conturi fabuloase, doresc un camin cald, doresc sa intemeiez o familie, sa ne bucuram impreuna, cu bune, cu rele.