| daniela36783 a întrebat:

Ce va doriti sa faceti in vacanta mare? fundita\

Răspuns Câştigător
| GigllyMandy a răspuns:

Pai ca orice alt adolescent imi doresc sa scap de acasa cu o gasca de nebuni si saa mergg la mareee! (libera la maaare) Sa dansez in discoteca tineretului din Costinesti fara sa-mi pese d eprivirile din jurul meu cu o peruca de colv (anul trecut a fost una rozbig grin) sa ma plimb la 12 noapte pe malul marii si sa fac baie noaptea in marebig grin sa vad rasaritul cu iubitul de mana sa beau bere si sa ascult adevarata muzica rock la "HORSE" si sa mergem sa facem show in clubul Max cand chelneritele danseaza meneaito in timp ce noi uitam sa platim tuburile de Cola cu 5 lei unul! laughing) Desigur asta-i doar o parte din ce se poate face intr-o vara.mai e tabara, excursie la Stana de Vale (arata mirific vara:X) si multe alte nazbatii!big grin fundita?big grin! ciuss!

4 răspunsuri:
| desyymu a răspuns:

Sa merg in America

| Bibuşca a răspuns:

Eu vreau sa merg la MARE si sa ma relaxez

| Bibuşca a răspuns:

Sa merg la MARE sa stau linistita si sa ma relaxez

| Deny1333 a răspuns:

Păi, eu mi-am făcut planuri deja.
Merg la ţară cu 2 prietene să-mi vizitez bunicii şi să-mi revăd una dintre cele mai bune prietene, stau ceva timp acolo... apoi vin înapoi în Bucureşti şi o să ies zilnic pe-afară cu gaşca, deci am în plan să mă distrez mult mai mult.
După plec la mare şi mai văd eu ce să fac. laughing