| Cute Ss a întrebat:

Ce va enerveaza mai mult: bataus/a sau barfitor/toarea? De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Bătaia îți rupe oasele iar bârfa îți strică imaginea.
În concluzie trebuie să ne ferim de ambele situații.
Pa, pa.

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Batausii sunt ok.Aia iti zic in fata ce nu le convine si iti iei bonus si bataie. Ceea ce reprezinta o durere fizica de scurta durata. Dar barfitorii au grija sa loveasca acolo unde se vindeca greu si iti indeparteaza usor-usor toti prietenii.Astia sunt parsivii societatii.Ciocoii contemporani. Dar sunt unele persoane care sunt imune la barfa si merg pe principiul:"Cuvintele sunt ca niste gloante:pot sa raneasca sau sa treaca pe langa tinta"

| Victoria a răspuns:

Barfitoarea. Pentru ca cuvintele dor mai mult decat loviturile fizice.

April
| April a răspuns:

Batausul, fiindca, chiar daca cuvintele dor mai mult, orice ar spune o barfitoare atata vreme cat nu sunt "binevoitori' care sa duca vorba, nici nu stii de existenta ei.Pe cand batausul n-are nevoie de intermediari!

| maryana5 a răspuns:

Batausii
oamenii astia nu sunt mai presus decat nimeni/nimic ba chiar mai jos.In viata nu se rezolva nimic cu pumnul!

| sorin a răspuns:

Barfitorul sau barfitoarea.Ma enerveaza si cuvantu Barfitor nu vezi ce aiurea sunahee heeSi mai mult de atat cuvintele nu le mai poti retrage, daca ai ceva de zis o spui in fata, nu barfesti.

| Kate21 a răspuns:

Barfitori pentru ca nu isi vad treaba lor

| ❤°º•★DeNy★•º° ❤ a răspuns:

Barfitoarea...de ce? deoarece pe acea barfitoare nu o intereseaza viata altcuiva...sa isi vada de ale ei

| pantera2011 a răspuns:

Mai multi barfitorii pe urma batausii deoarece nu imi place sa barfesc si sa ma bat numai daca ma calca cineva pe batatura de mai multe ori si numai rezist atunci il bat o bat asta este

| nekane a răspuns:

Barfa ma enerveaza, ma scoate din minti. Vorbele dor mult mai tare decat o bataie.Cand eram micuta, decat sa ascult morale interminabile, preferam sa "pap" o mama de bataie si sa fiu lasata in pace.Acum nu mai accept bataia si incerc pe cat posibil sa ma tin cat mai departe de barfe si barfitori.Este mai sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta barfitoarea.De ce? Pentru ca: 1 nu este frumos si 2 spune numai minciuni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barfitor/toarea...pentru ca spre deosebire de bataus/a te vorbeste pe ascuns! asa batausul/a iti spune ce il deranjeaza!

| har a răspuns:

As zice batausi, pentru ca pe mine de obicei nu prea ma intereseaza pot sa zica si ca am omorat un bivol nici nu o sa imi pese... batausii ma enerveaza pentru ca se cred cei mai tari, si celorlalti le e frica de ei, dar daca pierde o lupta incepe sa planga...