| Gabigabyi a întrebat:

Ce va face pe voi fericiti? Ce inseamna fericirea pentru voi?

3 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Pentru mine fericirea e să fiu alături de cei dragi, fericirea înseamnă să mă simt bine în propria piele, înseamnă să mă accept așa cum sunt și să fiu împăcat cu toate, să nu simt invidie, ură pentru nimeni, să fiu împăcat cu mine însumi, să fiu cine sunt cu adevărat nu cine ar vrea alții să fiu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In ordine... sanatatea mea si a familiei, banii, lucrurile mici (condusul, plimbatul pe munte, o masa buna, o pisica dragalasa)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din felul cum întrebi rezultă că fericirea nu înseamnă acelaș lucru pentru toată lumea. Nu înseamnă acelaș lucrul la vârste diferite. ceea ce te făcea fericit la 5 ani nu te mai face fericit la 15 sau la 55. Să nu te doară nimic niciodată? Să ai de mâncare, să nu îți lipsească nimic din ceea ce ți-ai dori? Să te iubească toată lumea? Să nu fii niciodata bolnav? Ce ți-ai mai dori? Te-ar face toate acestea fericit dacă le-ai avea din belșug, totdeauna? Îți spun eu că nu ar fi suficient. Să ai un țel în viață și să lupți pentru el și să vezi că nu reușești ar fi cea mai mare sursă de nefericire. Iar când ești fericit cât durează starea, la nesfârșit? Dacă se întâmplă asta, e grav, e periculos.

Întrebări similare