| i4ever a întrebat:

Ce va place la TPU.ro?

18 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Totullove struck Este un site interesant, folositor si prietenos.Aici am invatat multe lucruri. Dai ajutor tuturor persoaneleor si la randul tau primesti ajutor big grin
Este cel mai bun site love struck

nony
| nony a răspuns:

Culorile, grafica.este un site dragut cu multi oameni draguti.Imi pace ca multi se straduiesc sa ajute dar si multi cu multe ¨probleme¨.interesante

| Flav a răspuns:

Bro vrei sa furi curent? laughing Luna are 31 de zile, inca nu-i august. laughing

| Dorinel a răspuns:

Nimic... dar cand n-am ce face intru aici

| Encore a răspuns:

Ca afli lucruri interesante si poate necunoscute, te amuzi uneori pe intrebarile unor persoane, si ca pot apela la un ajutor daca am nevoie, macar un sfat tongue

| kitty_8919 a răspuns:

Imi place ca descopar oameni si lucruri noi.......imi place totul:X

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

In primul rand nu imi place TPU...ADOR TPU :d

Aici afli lucruri noi, ii ajuti pe ceilalti, esti ajutat si iti faci prieteni happy

| LCD a răspuns:

Tot happy

| deleuandrei a răspuns:

Imi place ca pot da o intrebare la care nu stiu raspunsu si stiu ca aici cineva ma poate ajuta...

| dulcika a răspuns:

Totul!

| diavolitza a răspuns:

Ca toata lumea poate sa-si exprime propria parere, mai mult sau mai putin inteligenta si caa toti ne putem spune problemele si secretele, gandurile care ne framanta si ne bucura, suntem ca o mare familie, am devenit dependenta de acest site. va ubesc pe toti :X

| adi a răspuns:

Oamenii!

Răspuns utilizator avertizat
| Anca_1481 a răspuns:

Eu sunt noua pe aici. dar imi place ca pot afla raspunsuri la intrebarile mele.ca imi pot face prieteni noi care ma pot ajuta in unele cazurihappy.

| elinea a răspuns:

Aici poti spune tot ce te doare, prietenii iti raspund, tu la randul tau poti ajuta un prieten, cu un cuvant sau un gand frumos poti adce un zambet pe chipul cuiva sau o satisfactie interioara ca cineva te a inteles! sunt multe persoane cu suflet aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enigma, bro, dumnezeu, lia, nogod si altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc Doamne ca nu m-au uitat toti. Oricum azi trebuie sa imi ridice suspndarea, doar daca nu-mi da Raluca prelungiri laughing Merci Furni ca macar tu mai stii de mine happy
P. S. Flav e vorba de 30 de zile nu de o luna, sorry tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro: pentru mine esti cel mai tenace utilizator avertizat. Iti inteleg efortul de o luna si apreciez ca ai castigat o batalie importanta. Nu pentru Normandia, ca acolo e domnul.

Întrebări similare