Englezzzzzzzzzzzaaaa:X
nu degeaba imi doresc sa fiu profa de engl.
pa, pa.
Engleza. Este mai necesară în zilele de azi. Franceza nu se mai folosește atât de des, dar cu engleza te descurci oriunde. Ție?
Mie imi place franceza deoarece o fac din clasa a 3-a iar engleza nu am inteles-o si totusi o fac de 2 ani
fundita?
Engleza Pentru ca mi se pare mai usoara si sincer, ma pricep mai bine la engleza decat la franceza.Franceza mi se pare grea de pronuntat, de scris, etc:p
Engleza o studiez inca de la gradinita. Franceza din clasa a 5. La inceput uram franceza pentru ca nu stiam nimic, eram incepatoare, pe cand la engleza eram cea mai buna. Usor, usor am invatat si franceza cat-de-cat si acum imi place mai mult franceza pentru ca toti stiu sa vorbeasca engleza, dar franceza mai putini.
Pai engleza se foloseste mai des ca franceza, de cat de usoare sunt mi se pare egalitate. Nu sunt grele... dar parca franceza suna mai frumos dupa mine, oricum fiecare avem gusturi diferite caci c'est la vie!
Chiar daca franceza este mult mai usoara, eu una prefer engleza!
nu numai pentru ca mi se pare o limba foarte frumoasa dar in zilele de azi e foarte folositoare
Pentru mine e mai frumoasa si mai usoara engleza. Nu prea imi place accentul frantuzesc, cu r - ul din gat care nu imi iese niciodata si cu nazalele enervante.
Si imi place si spaniola .
Poiiii ideia ie ca alte limbi infara de romana si engleza nu stiu deci rasp final engleza :d
BiancaMiciu întreabă: