| aVicii a întrebat:

Ce va place mai mult, nu stiu ma consider urat! crying

sunt cam asa
177 cm
55 kg
par saten
putin cret
masa musculara destul de dezvoltata
ochi caprui
gura "mica"
nas mic

chiar nu=mi dau seama de ce ma simt asa urat.;(
o consolare va rog! funda!

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Ești nemulțumit,și nu ai de ce! Dar,vezi tu. multe persoane,și nu zic că majoritatea că în zilele noastre nu mai e așa.În fine să revin,unele persoane preferă caracterul,și ceea ce ai în interior. Dacă tu arăți bine,ești frumos și caracterul tău e la fel,o să îți găsești fata perfectă,crede-mă.O fată se uită și la aspectul fizic, bineînțeles, dar și la caracter, pentru ca vorba aia "Degeaba ești frumos, dacă ești prost". Sper că te-am ajutat și baftă încontinuare!:*

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai perfecta dreptate, dar nu este o tragedie.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Te grabesti, unde crezi ca vei ajunge cu graba asta? toate la timpul lor

| aVicii explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Nu prea departe
mersi pentru consolare!

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru aVicii):

Dar nu e consolare, e realitatea, nu se intampla lucrurile cum vrem si cand vrem noi

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu exista baiat urat sau fata urata.Depinde de perceptia celor din jur sa se orienteze spre un stil sau altul.

| Voidwithin a răspuns:

Din ce ai descris tu acolo nu pari urat dar ar trebui sa ai intre 60-75 kg ca sa ai masa musculara dezvoltata la inaltimea aia.

| aVicii explică (pentru Voidwithin):

Nu par asa de slab..doar la picioare.

| NoisyDream a răspuns:

Fratee uite ce zic eu! Nu conteaza neaparat aspectul fizic la o persoana cel mai important e ce are respectivul in cap si in sufletel. Nu te mai gandi ca esti urat bucura-te ca esti sanatos in primul rand + ca esti baiat deci nu e un criteriu prea important aspectul fizic la noi! barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu' deci nu-ti fa probleme. Si la cum te descrii tu nu stiu ce ar putea fi urat la tine! esti inalt nu esti gras nu stiu care ar putea fi problema. Capul sus si fi mandru de ceea ce esti! Daca ai incredere in tine totul va merge bine!

| lexi21 a răspuns:

Nu stiu ce conteaza pentru baieti dar te asigur ca pentru fete intai si intai e personalitatea(in majoritatea cazurilor). Din descrierea pe care ai facut-o nu reiese ca esti urat. In plus, frumusetea este subiectiva, vine din ochi celui care priveste, invata sa te vezi cu alti ochi!

| wolfyflower99 a răspuns:

Nu inteleg de ce te simti urat, alti baietii ar da orice ca sa fie ca tine