Ambele...fiecare anotimp are propriul farmec.
anotimpul meu preferat este primavara, deoarece nu e nici prea clad si nici prea frig si am senzatia ca acest anotimp are un farmec aparte
dar totusi daca ar fi sa aleg intre iarna si vara asi alege vara deoarece urasc sa sa ma imbrac in sute d haine si urasc sa patinez peste tot
Normal ca vara. Mare, soare, multa plaja si intr-un final un bronz perfect, haine lejere, ochelari de soare, plimbari lungi in ziua calduroasa si nu trebuie sa ne infofolim in haine ca iarna. Deci clar! vara pentru ca e cel mai frumos anotimp!
P. s.- inca un motiv ar fi ploile caldute
Varaaaaaaaaaaaa normal!
Distractie alea alea! E alta viata! Nu?:X
bye bye pope
Mie îmi place mai mult iarna pentru că suport mai uşor frigul decât temperaturile caniculare.
Nu prea ma incadrez cu "peisajul" deja fomat aici... dar iarna.Desigur o iarna cu zapada. E de neinlocuit
Vara in primul rand pentru ca sunt foarte friguroasa.In plus de zapada ma plictisesc repede...Imi place o saptamana sa fie totul alb, frumos, sa ninga, dar dupa aceea mi se face iarasi dor de vara, cand puteam sa merg la mare sa ma plimb oricand aveam chef si cand eram in vacanta...
Geo2969686 întreabă: