Sa ma plimb (in cazul in care nu ma apuca lenea), sa vorbesc cu cei cu care am iesit, iar daca e cald sa ma plimb cu rolele.
Sa calatoresc cu autobuze sau tramvaie, am o pasiune pentru mijloacele de transport in comun.Imi mai place sa impartasesc glumele, bancurile, povestile cu prietenii mei.
Să stau singur, fără telefon, să privesc adânc în jur, sau să schimb păreri cu unele persoane.
Ţie?
Ador sa imi petrec timpul in natura, sa fac sport si sa fac un picnic alaturi de prieteni, dar nu as putea refuza o zi la mall sau un film cu gasca!
Pey cand ies pe afara de obicei merg la scoala ca in rest mie sila sa ies... dar cand ies imi place sa merg in parc in special noaptea sa stau intins pe iarba si sa privesc cerule cel mai tare sentiment
Cateodata singura, cateodata cu cei mai buni prieteni.Sa ma gandesc, sa ma plimb, sa ascult muzica, sa mananc, sa studiez lumea, sa ma gandesc ca viata poate fi si mai grea de atat .
Cred ca mi-e cel mai mult imi place sa ma plimb singura nebagand pe nimeni in seama si gandinduma insa cand am momentele mele imi place sa ies cu 1 sau 2 prieteni apropiati si sa mai vorbim despre ce ni sa mai intamplat sau ce mai facem... iar cand e vara si e cald imi place sa ma plimb cu bicicleta de dimineata
gabriela_9415 întreabă:
Love_7367 întreabă: