Ooooh! Imi cumpar ciocolata,alune,chipsuri, biscuiti si tot ce se poate rontai si stau in pat cu telefonul' in mana, sau ma uit la un film, sau pur si simplu batui pe fb. Si acum ploua si sincer mi-as dori sa fac lucrurile mentionate mai sus, dar maine am teza
PS.:Si la tine ploua si n-ai ce face?
Sa citim o carte se ne jucam jocuri online ori sa stam pe facebook toata ziua
Nu mint!
Faza e ca am invatat mai devreme si acum sunt in pauza.
Urmăresc un film și ronțăi semințe.Cred că cele mai bune zile sunt cele ploioase.
Tocmai in momentul asta cand dau raspunsul la mine ploua si ghici ce fac acuma, raspund la intrebarile de pe TPU
Este mai bine cand ploua pentru ca ajuta plantele ca sa creasca cat tine si nu mai ramanem in seceta intr-o vara chiar ca a fost seceta si nu a mai plouat cred ca de o luna si de atunci cred ca am invatat ceva ca sa pretuiesc ploaia si daca ploua fara sa se mai opeasca chiar ca nu mai vreau ploaie... Dar, voi nu ati observat ca in ultimul timp sunt cam multe ploi e asa o zi cu soare 4-3 e cu ploaie oare ce se intampla, este un fenomen cam ciudat. nu credeti?( la mine ploua mult in fiecare zi aproape)
Sau cand mai ploua sti ce mai fac, dansez sau mai mult ascult niste muzica ma uit la televizor si ca sa iti mai zic ceva cand eram mai mic ma uitam pe geam si ma uitam cum ploua dar nu este tare sa te uiti cum ploua e tare ca sa te uiti cum ploua si cu grindina la mine intr-o zi a plouat cu grindina ziceai ca pe jos este zapada
Dar tu ce faceai cand era ploaie si nu ai pus intrebare asta aici?