| Mayyyyyy a întrebat:

Ce va pregateste viitorul! Cum vedeti voi ca va fi?(in viata voastra)? dau funda si restul 3 voturi!

3 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Nimeni nu poate ghici viitorul! laughing

---> Toti spara ca pe viitor sa fie bogati, sa aiba succes in viata, sa fie faimosi si celebri etc., dar acest lucru li se adevereste foarte putinor oameni... (din pacate! crying )

---> Eu sa fiu sincera, nu cred ca o sa fiu pe viitor super bogata, sper sa devin un arhitect de succes din America, iar restul vreau sa fie surpriza! happy

---> Numai bine si iti doresc ca`n viitor sa fii celebra si cunoscuta! puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar viitorul stie. Stii de ce?
Sa spunem ca maine vreau sa construiesc o casa si nimic nu ma va impiedica. Insa daca poimaine vine o tornada, ce fac?
Am invatat ca in viata nu e bine sa iti faci planuri ci sa judeci mai mult situatia in functie de circumstantele din acel moment. Oricat te-ai chinui, fara sa ai vreo vina ceva imprevizibil poate interveni.

| Roberto a răspuns:

Viitorul meu imi pregateste o cariera de businessman in cadrul companiei Siemens.Va fi ceva magnific si extraordinar.Si viata mea va fi exact cum mi-am dorit.

Întrebări similare