Pai daca-i intuneric, de ce te-ar lua pe la spate? Sa nu-l vezi venind? Pe mine ma sperie ceva, dar nu spun, ca-i o slabiciune, si nu-mi permit sa am una.
Chestii legate de fantome.spirite.astea
daca vobesc cu cineva despre asta, in seara respectiva abia adormcand ma pun in pat numai la aia ma gandesc.si chiar mi se face frica :-s
Glumele de prost gust sa se piteasca dupa usa si sa te sperie! loser! si ce ma sperie nu stiu un caine turbat si intunericul imi imaginez tot felul de lucruri si cand aprind lumina wtf?
Si mie imi este frica la intunerec, am senzatia ca e cineva prin spatele meu dar in rest ma sperie serpii (nu`mi place deloc sa-i vad) si cutremurele
Profa' de mate:-ss mai ales cand se apropie de mine si zice: "mai baiatule, demult nu te-am mai vazut. nu vii sa rezolvi exercitiul?":-&
Mi-e frica de Dumnezeu, de intuneric, mi-e frica de soareci desi nu am vazut niciunul in realitate in afara de hamsterita mea decedata mi-e frica de singuratate, mi-e frica de tacere, mi-e frica sa nu intimidez oamenii, mi-e frica sa nu-i alung din preajma mea, mi-e frica sa nu ma ingras, mi-e frica sa nu imi apara cosuri pe fata, mi-e frica sa nu fac vreun accident, mi-e frica sa dorm singura, mi-e frica atunci cand iubitul meu conduce, mi-e frica atunci cand conduc eu, mi-e frica mi-e frica mi-e frica etc etc etc
Eu sunt gen: Super eroina penibila.
Nu mi`e frica nici de cea mai mare catastrofa a lumii, dar mi`e frica de rame.
Mai ales cand ma alearga baietii cu cate o rama din aia lungaa... si urata :-&
Mi-e frica de Dumnezeu, paianjeni, gandaci, boschetari, aurolaci, profa de engleza si de latina. mi-e frica de multe lucruri.
by daii
Idkrjek întreabă: