Este bine sa te rogi ca bebelusul sa fie sanatos, indiferent ce sex are, sa fie sanatosi parintii sa reuseasca sa-i ofere micutului toata dragostea de care are nevoie si climatul familial propice pentru dezvoltarea lui normala, este bine sa te rogi sa mai poti aduce pe lume inca un copil, indiferent ce sex are, sa-i cresti pe amandoi in armonie si iubire, in asa fel incat sa poti zambi cand te uiti la ei, sa ai puterea sa mergi mai departe cand ii auzi spunandu-ti mama/tata, sa fii fericit cand ii vezi la casa lor, fericiti si iubiti!
Prea putin conteaza ce vei avea: fata sau baiat! Conteaza mai mult sa-ti poti educa pruncul si sa-l poti pregati pentru viata, sa-l ajuti sa devina OM!
O fata de nevasta, un baiat care sa-mi semene (sa fie porc) si o fata pe care sa o cheme Sabina sau Sabrina, nu m-am hotarat.
O fata si un baiat pana la urma..indiferent de ce o fi sa fie sanatos! asta imi doresc cel mai mult..fiindca sanatatea e mai importanta decat toate
by daii
Sincer, imi este indiferent, fiecare are farmecul lui. cel mai important este sa fie sanatos. vreau sa nasc un copilas si in cativa ani, poate 10-15 dorim sa adoptam o fetita chinezoica. mi se pare ca este cea mai buna fapta pe care o putem face pe lumea asta, sa ajutam un copilas sa aiba o fericire fericita si nu sa creasca intr-un orfelinat. am discuat deja cu sotul meu asta si amandoi suntem de acord.
1 copil:un baiat. Dar nu vreau asta neaparat.Ramane la decizia lui Dumnezeu.
Baiat [unu pentru ca copii sunt gelosi ]
Dar daca o sa fie fata nu ma supar .
Fieare copil are dreptul la viata!
xoxo
Stiu ca se zice "ce'o fi numai sanatos sa fie" dar...eu vreau si fata si baiat!
De fapt, vreau 2 fete si un baiat sau 2 baieti si o fata...ma mai gandesc
Sunt singura la parinti...de'aia vreau atatia copii
Hmmm imi plac mult copiii as vrea sa am 2 baieti si o fata...( dar mai e pana at )
Eu imi doresc 2 fete de gemene...pe una sa o cheme Denisa sh pe alta Kleopatra... sh mai tirziu un baiat sal cheme Darius...
In primul rind DRAGOSTE si nu sex, viata si nu cosmar, zimbet si nu regret... i-mi doresc o fata si un baiat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Shriti întreabă: