Pai sincer nici una, cred ca daca nu ar fi bani ar fi mai bine. Oricum in momentul de fata fara bani nu putem trai si totusi e si rau, ca prin bani oamenii sa clasifica in saraci si bogati, desi e rau ca de multe ori din cauza banilor se fac destule discriminari.
Deci au si valoare deoarece cu ei putem trai
Bani sunt importanti...
Nu trebuie sa mananci sau sa-ti cumperi haine? Sa platesti facturi? Sau sa mergi in vacanta...
Deci fara bani nu se poate
Nu pot sa spun ca banii sunt prima prioritate in viata mea.
mai intai este sanatatea, fericirea, dragostea, etc.
dar ca sa pot reusi sa-mi implinesc aceste "dorinte" imi trebuie bani nu?
sanatatea:daca te duci la spital asistentele abia sa uita la tine daca nu le dai bani.
fericirea:nu esti pe deplin fericit daca nu ai bani sa platesti, sa-ti cumperi mancare, etc.
dragostea-o mik exceptie:d dragostea vine si fara bani.
dar mai sunt multe lucruri care nu se pot face fara bani, si e logic ca daca nu esti sanatos n-ai nici dragoste.
aproape toate lucrurile se leaga de bani... din pacate
Sincer...destul de mare.
Eu sunt obisnuita sa imi arat dragostea si pretuirea fata de o persoana prin cadouri [ fara buget limitat].
Si cam in acelasi fel ma simt si iubita de parinti. primind cadouri sau bani.Si ma simt cam aiurea cand nu se intampla.
Dar desigur exista si lucruri mai importante dar sunt o persoana darnica si care ii place sa faca cadouri si cumparaturi.
Banii au importanta lor, ca si celelalte lucruri.
Atunci cand ii ai esti tentat sa nu recunoasti importanta lor iar atunci cand nu-i ai esti capabil sa renunti la o parte din tine pentru a-i avea.Pana la urma banii sunt un mijloc.
Banii sunt ca aerul, daca nu ii ai, mori.Normal ca nu e bine sa alergam dupa bani, ci sa ii avem incat sa ducem o viata decenta... Dar oricat de putini ar fi, tot trebuie sa fie!
Cel mai mult conteaza sa-ti iubesti aproapele, sa incerci sa fii fericit, facandu-i si pe altii astfel.