| VadSuneteAudCulori a întrebat:

Ce vedete sunt zodia leu? vreau sa stiu si eu deoarece sunt curioasa! fundita

7 răspunsuri:
| Dulke a răspuns:

Jeniffer Lopez, Madonna, Mihaela Radulescu

| symo_1115 a răspuns:

Pai acum imi vine in minte doar madona, din cate stiu eu e leu

Răspuns utilizator avertizat
| I0am0on0the0lost0highway a răspuns:

Gemenii Sprouse sunt zodia leu.(numai pe ei ii stiu in zodia leu)

| FunnyFrog a răspuns:

Martha Stewart, Charlize Theron, Hillary Swank, Kate Beckinsale, Madonna, Vivica A. Fox, Demi Lovato, Dylan și Cole Sprouse, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Kelis, Halle Berry, Ben Afflek, Robert De Niro, Daniel Radcliffe (Harry Potter), Antonio Banderas, Mihaela Radulescu, Melanie Grifith, Bebe Mihaescu;

| Am a răspuns:

Demi lovato, joe jonas, madonna, ioana maria moldovan, augustin viziru, cheryl cole, jennifer lopez, allison loz, antonio banderas, sandra bullock, charlize theron, mirela zeta, roger federer, angelica rivero, alejandra del campo, sara khan, avinash sachdev, mihaela radulescu, marcello novaes, monica davidescu, denis stefan, margherita din clejani, mayra veronica, altair jarabo, christian chavez, daniel radcliffe, ben affleck, mugur isarescu, taylor fry, jennifer leigh, sean penn, louis de funes, jean reno, marcel iures, jean constantin, tamara buciuceanu, dinu patriciu, bill clinton, robert de niro, napoleon, julius cezar, george enescu, withney huston, marin preda, toma caragiu, dustin hoffman

| Am a răspuns:

Allison lozz, altair jarabo, cheryl cole, sara khan, avinash sachdev, mirela zeta, charlize theron, alejandra del campo, angelica rivera, demi lovato, joe jonas, ioana maria moldovan, augustin viziru

Întrebări similare