Fara suparare, dar sunt de acord cu Biiiaaa
Daca nu ai "pereche" atunci nu e nimic de sarbatorit. Poate spuneti ca sunt mai sadica de felul meu, sau mai negativista, dar e o zi care imi aminteste, mai mult decat celelalte ca nu existaacea persoana potrivita pentru mine
Mie mi se pare foarte NASPA. [scuze]
Adica sa irosesti banii pe o "sarbatoare", care nici nu e asa importanta si poate ca nici nu ti'e returnat favorul?!
Neaa.
Pai ii fain cand ai un partener dar cand nu ai te cam enerveaza ca toti vorbesc despre asta si tu nu ai nimic de zic.
Eu personal sunt indiferenta.
Sincer pentru mine e o zi obisnuita ca nu cred ca voi primi ceva de la cineva asa ca...
Ma voi bucura daca vreo prietena de-a mea va primi ceva cadou sau asa...
Pentru 2 indragostiti cu siguranta e o zi speciala, cum e aia : "love is in the air"
Tie iti place sau nu ?
E ceva frumos dar fara sens.Fu.ck valentine s day o sa ajungem sa sarbatorim si ziua recunostintei!
Ma putea sa fie si ziua lu peste.numai sa nu trebuiasca sa mai luam cadouri! e criza!:-s
Nasoala rau![scuze]
De cand eram mic credeam asta si o sa cred asta pana cand o sa vad ca o sa am cu cine sa o "sarbatoresc".
Mie nu mi se pare nimic super!
e o sarbatoare stupida a americanilor.
toate acele inimioare rosii si cupidonii aceia care arunca sageti in oameni!
nu-mi place!
bye-bye
Asa si asa ...pai valantine s day nnui o sarbatoare a romanilor...mai este si dragobete si e sarbatoare ca si valantine s day doar ca e in vers. romana si mai mult imi place dargobetele