| Alëxąndŕą a întrebat:

Ce vi se pare cel mai scarbos chiestie din lume sa il inghiti? sau sa dai cu limba pe ea? eu cred penisul laughing)) voi

Răspuns Câştigător
| f a răspuns:

De nu o sa iti schimbi tu parerea cand o sa fii mai mare imi sterg toate conturile pe care le amlaughing...deocamdata esti mica, e normal sa crezi asta...deocamdata cel mai scarbos lucru pe care l'am gustat a fost lapte cu miere:d.nu'i suport gustulbig grin

12 răspunsuri:
| Laryysuka a răspuns:

Pana la urma tot o faci chestia asta...
o sa te mariti si tu si o sa o faci laughing
mie mi se pare cel mai scarbos sa mananc gongi sau diferite animale scarboase cum vad la alte emisiuni...
nu pot nici sa un mana pe ele... darmai sa le mananc:-o

| Tourniquet a răspuns:

-Urina. straight face Chiar acum cateva saptamani am vazut un reportaj care un om era in desert si nu mai avea apa ( o bause ) apoi a urinat intr-o punga si a baut.
-Penisul (in special organele genitale :-s)
-Carnea de caine, pisica si toate minunatiile chinezesti. laughing
-Caracatita :-s Este atat de gelatinoasa! Brrr! :-s rolling on the floor
-Sangele (mi se pare o aiureala sa bei sange daca ai o rana straight face)
-Chestiile puturoase de la om (rahatul).
-Si mult alte ciudatenii made in China si made by oameni fara minte. straight face

| Akid a răspuns:

Pai sa-ti zic ceva la care sigur nu te`ai gandit
rahatul de sconcsrolling on the floor)

deci basina lui pute ingrozitor
dar rahatul cum o fismug?
rolling on the floor)

si al doilea lucru viermi si creaturi adica vietuitoare

| Loloz a răspuns:

Si eu la fel:-&

| DeXxa a răspuns:

Fetito de 11 ani, du-te si uita-te la Naruto, nu te mai gandii tu la penis, unele fetite la varsta ta nici nu stiu ce e ala. straight face

| nobody_9468 a răspuns:

He he...peste 5 ani cand ai sa vezi inrrebarea aceasta ai sa-ti zici "pe atunci ziceam ca e scarbos si aucm nu ma mai saturhee hee" si poate ca acum nu ma crezi, dar ai sa-mi dai dreptate candvawinking.
Sa mananci insecte vii...

Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off off...la ce se gandesc copiii din ziua de azi, ce ii preocupa laughing)laughing)

| paramore a răspuns:

Hai tu, nu-mi zioh go on
si cand o sa-i dai de gust o sa spui:''eu cred ca cea mai gustoasa e pla''laughing

| Razvan a răspuns:

Cel mai scarbos lucru din lume pe care il poti inghiti e prostia.Intotdeauna e recomandat sa nu inghiti prostiile altora si sa ai curajul sa te ridici si sa iti spui cand nu iti convine cevawinking

| aиdяaaa●• a răspuns:

Uita-te la "Pariu cu frica" si o sa vezi acolo chestii scarboase pe care trebuie sa le inghiti sa le lingi etcoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o tarfa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii, ce sa le faci?

Întrebări similare