Pfff. Daca o sa continuam asa o sa fie din ce in ce mai rau, dar sper ca intre timp se vor schimba cate ceva. Uite si tu cat de prost e romanul. In primul mandat Basescu n-a facut nimic, absolut nimic. Cand a venit vremea sa candideze iar hop a inceput sa vorbeasca de marirea salariilor si a pensiilor si uite asa am mai pierdut inca 5 ani pentru ca prostimea l-a votat iar pe ala ca sa stea iar un mandat sa nu faca nimic.Ma rog, la noi un prea vad cine ar putea sa faca treaba buna si sa fie competent sa aleaga oameni buni in minister(nu prea ai de unde sa alegi la cati oameni buni avem). Sincer nu cred ca peste 20 de ani o sa fie cu mult mai bine decat acum din punctul asta de vedere.
Nu stie nimeni viitorul romaniei! pe timp de criza si politic! eu sper sa fie un presedinte mai bun care sa ne conduca mai bine! si sa ducem oviata mai frumoasa!
Romania in prezent e praf ( tot dupa 20 de ani )
Sa ne gandim, peste 20 de ani, va fi alt presedinte.
Peste 20 de ani, se presupune ca vom avea infrastructura ( Nu-mi amintesc daca e corect scris )
Peste 20 de ani, ar trebui sa traim decent, parca.
Sa iesim din recensamant ( Da cum sa nu )
Peste 20 de ani, cica o sa fie Monarhie ( Regele Mihai, comandant absolut de detasament. )
Peste 20 de ani, Tot **** o sa luam in continuare.
NU VISA FRUMOS.
Probabil ca nu vor mai fi oameni "intelepti" care sa ne invete d mici sa nu facem nu stiu ce lucru.Probabil Romania nu va mai fi populata de oameni, ci de animale care mai curand fumeaza iarba, bea alcool si isi taie venele.Nu sunt decat un copil nu judec pe nimeni, nu sunt in masura, doar ca din cauza unor oamenii care au facut o "proba" marijuanei si i`a impins si pe ceilalti.Asa vom fi mereu, niste lasi care se sperie de niste "pusti" care ii ameninta cu moartea daca nu baga tigara in gura:-s.Mi`e scarba de Romania.
In loc de plante frumoase care sunt frumoase vizual vor fi plantate marijuana care sunt doar frunze.
Mi`e teaama ca vom fi uitati si parasiti d toata lumea din cauza altora.
O poza poate descrie asta :
http://28.media.tumblr.com/tumblr_kzoqlzLrHv1qzr4vfo1_500.jpg
anonim_4396 întreabă: