| regina a întrebat:

Ce vopsea de par(brunet) credeti ca este cea mai buna?
cand spun buna ma refer sa tina cat mai mult si sa nu distruga foarte mult parulhappy

Răspuns Câştigător
| Anablondyi a răspuns:

Nu iti recomand vopseatalk to the hand ca aia strica parul o sa ai timp sa te vopsesti toata viata talk to the hand iti recomand un sampon nuantator :*:* Cel de la L`oreal este ca un fel de casuta o cutie normala si un acoperis laughing si este blond si negru

4 răspunsuri:
| amanda33 a răspuns:

Buna
loncolor se duce la a treia spalare,
foloseste pallete " trufa neagra" fara amoniac ( e o cutie roz... sau pallete in general)... nu mai m-am vospit de vreo 2 luni 3

| Crisu a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba de nuantator rezistent.Nuantatorul nu distruge parul, si exista mule care dureaza si vreo 3-4 luni.

| Miruna_7873 a răspuns:

Nuantatorul.
Orice vopsea strica parul:-d.
Si vorbind despre nuantator caci se zice ca trece culoarea la 6-8 spalari nu e adevarat.:-d
Eu vara asta m-am facut roscata si inca se mai vede tenta de roscat pe parul meu.
So bafta :*!

| Alexandra_1264 a răspuns:

Palet Color xxl si Londa (deoarece are cel mai bun balsam si culoarea se mentine).
Doar ca.nu exista o vopsea care sa nu distruga foarte mult parul.Desi ne place sa schimbam culoarea acestuia, trebuie sa suportam si consecintele.In special cea care implică oxidare, iar cel mai mare 
dezavantaj al său este faptul că părul devine mai sensibil şi mai deshidratat şi este dificil de coafat.