| Lacramioara7531 a întrebat:

Ce vor baietii in general de la fete? Mai sunt baieti care iubesc cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Am vazut de multe ori cum baietii isi calca orgoliu in picioare pentru o fata si cum plang dupa eawinkingAu un fel de a iubi destul de intresanthee hee

6 răspunsuri:
| zozolyyop a răspuns:

rolling on the floor ce ai ma? toti sunt la fel dar daca u crezi ca mai exista baieti care iubesc cu adevarat...

| flory_5471 a răspuns:

Bineinteles ca exista si baieti care iubesc, asa cum exista si femei care iubesc, barbati infideli, femei infidele, barbati si femei care mint, barbati deosebiti si femei deosebite...si lista poate continua la nesfarsit.Trebuie sa "judecam" pe fiecare in parte dupa faptele lui, nu dupa ale altora.

| ANoNim_7814 a răspuns:

Dear "zozolypop"
nu sunt toti la fel
winking
daca nu ai avcut noroc in dragoste nu inseamna
ca altii nu au
winking
am prieten.si sincer ma iubeste
a renuntat la liceu din bucuresti p a ramane cu mine
aman2 faceam handbal
si pe mine m'a obligat sa fac pentru ca renunta el...
doar pentru a avea timp sa stea cu mine
nu stiu ce parere ai tu
dar...
asta e dovada de iubbirewinking
si da intr'adevar
exista baieti care nu tin cont de sentimentele fetelor si vor doar sexstraight face
dar.straight face
mai sunt si exceptiiwinking
sper sa gasesti unu bun. care te va iubi mereu [lacramioara]love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii vor atentie.
Au nevoie de companie, o persoana la care sa se gandeasca, sa se simta iubit.
Cred ca cel mai mult vor Fidelitate. Si ar vrea sa nu se simta prins si fara scapare.
Probabil mai sunt. Pana la urma iubirea, sentimentul asta nu e ceva ce apare pe parcurs, e ceva ce detinem cu totii. Din iubire ne nastem. Undeva, adanc exista acest sentiment in fiecare doar ca unora le este teama sa iubeasca... mai mult decat o fac.
Frica asta nu e buna dar daca nu vrei sa sfarsesti sfasiat, bucatele ofera cate putin din ce ai. Lasa premiul celui ce se intereseaza de tine, celui ce te intreaba cum te simti, celui ce stie sa lupte si crede adevaruri mai intai nu minciuni.

| Bacemi a răspuns:

Sunt si baieti care pun suflet in relatii. Eu de exemplu am cautat mereu o relatie de durata bazata pe sinceritate, respect si iubire. Si nu in ultimul rand comunicare. Baietii cauta o fata care sa stie sa fie pasionala dar si tandra in functie de situatie. Cautam o fata care stie cand e cazul vorbelor, cand al tacerii si cand al actiunii.

| adriana_5421 a răspuns:

Al meu iubeste cu adevarattonguelove struck