Ce nu poate avea de la un baiat. Eu vreau respect, iubire, companie, intelegere, copii,...
Un baiat ar vrea sa fie iubit, inteles si acceptat cu bune si rele de o fata!
Sa-l... iubeasca, intelegere pentru toate bunele si rele lui, sa-i iubeasca mama si tata-l, chestii din astea...
Afectizune---alintare---iubire(dragoste)---si in cele din urma...
nu conteaza
)
e evident ca fara acest"sex" la unii dintre tinerii de 16 17 ani nu merge
(foarte multe din asa ceva)... Sinceritate, incredere, hotarare, iar inainte sa-mi ceara sa nu fiu egoist, sa incetezea ea sa mai fie astfel (daca este), si darnicie in activitatiile intime. [-o<
Iubire? greu de crezut.in ultimele generatii de baieti.doar sex au in cap. dar sa nu i bagam pe toti in aceias oala si daca e vorba de iubita.se poate sa vrea:
-seriozitate
-intelegere
-respect
-siceritate
-tarie de caracter (nu sa fie o mamaliga...)
-si poate mai apoi iubire...
Nu stiu... daca noi fetele suntem in masura sa spunem ce vor baietii. ei stiu cel mai bine. ceea ce am zis mai sus sunt chestii generale.fiecare baiat are asteptarile lui de la fiecare fata.si ele sunt diferite!
- iubire
- sa tina la el. si sa nu-l isele
- sa fie sincer cu el.
- cam ce isi doreste si o fata
Cum de numai fete raspund la intrebarea asta... e evident ca atractia fizica e prima care te influenteaza inainte de a te baga in seama cu o fata
In primul rand dragoste, sa se stie iubit.Si an al2-lea rand o prietena cu care poate sa ii spuna ce are pe inima.
La intrebare asta trebuie sa raspunde baietii! Pt ca noi fetele sa stim cam ce ar vrea sa le oferim..Ca pana la urma tot in pat ajungem toti...mai devreme sau mai tarziu
Vra sa fie lui devotata,, dar asata nu a fost nici o data si nici nu va fi...(si imi pare rau)
.
Vrea sa-l iubeasca, sa-i fie alaturi atunci cand e nevoie, sa-l inteleaga, sa-l completeze!
anonim_4396 întreabă:
ksm1485 întreabă: