| ANoNim_7814 a întrebat:

Ce vreau sa va intrebstraight face eu nu inteleg dc majoritatea baietilor se uita la filme xxx x( pe mine una ma dezgustastraight face
dc se uita atatia la elestraight face ce dracu vadstraight face la filmu alastraight face?

Răspuns Câştigător
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Cred ca se uita pentru ca le place, ii excita scenele respective si mai afla si tehnici noi, pozitii...

6 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Consider ca esti fata daca pui intrebarea asta...
pai vad ce ar vrea ei sa facabig grin
adica baieti se maturizeaza mai greu si pe la vreo 14-20 ani hornmoni sar in ei si na...

| Deeiu a răspuns:

Ca sa invete pentru cand or fii mai marilaughing)

| Duhovnicul a răspuns:

Ar trebui sa intram in chestii ce tin de biologie ca sa iti pot explica mai clar. Totul tine de hormoni, baietii/barbatii au nivelul testosteronului mai mare decat femeile deci prin urmare sunt mai interesati de sex decat femeile. Si apropo cateva sfaturi pentru tine :
1. Reviuzuieste-ti atitudinea, pentru ca nu noi suntem de vina ca natura ne-a lasat asa laughing Noi nu ne gandim la sex pentru ca vrem, este ceva involuntar, un baiat simte nevoia sa faca sex si se excita mai usor decat o femeie.
2. Asta e anatomie de a 7-a, deci ma mir ca nu sti asa ceva, decat daca nu cumva esti vreun tanc de 10 ani
3. Nici femeile nu sunt chiar asa sfinte cum se dau, toate spun ca vor un barbat serios, gentleman, la casa lui care sa le respecte, si ca ele nu s-ar "daruii" unuia din prima seara, ca ele nu sunt asa dezgustatoare cand vine vorba de a te culca cu cineva dar apoi se arunca in bratele primului golan libindinos care dupa o noapte le arunca precum un mar stricat. Macar barbatii sunt cinstiti si nu se dau usa de biserica.
4. Te poti reprofila oricand pe femei daca barbatii ti se par scarbosiwinking.
O seara placuta

| gabryel a răspuns:

Cum si voi fetele va uitati la telenovele care pe noi ne dezgusta asa si noi ne uitam la filme xxx care noua ca baieti ne plac, eu cred ca majoritatea baietilor ne uitam din curioztate la filme xxx.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca le stimuleaza imaginatia. Daca tie nu iti plac, nu te uita, dar nici nu-i judeca pe cei care se uita.

| Melissa_6681 a răspuns:

Da si din cauza hormanilor care o i-au razna in adolescenta, atat la baieti, cat si la fete.Baietii sunt mai imaturi, chiar daca se dezvolta, dorinta de cunoastere este mai mare la fel ca si curiozitatea.