Arhitect,pentru ca imi place desenul si pentru ca imi doresc sa construiesc case pentru cei sarmani
Case pentru cei sarmani? Crezi ca asta fac arhitectii? Sincer sa-ti zic, cand o sa te vezi acolo, n-o sa stii cum sa faci bani mai multi, n-o sa stii de unde sa iei spaga mai groasa. Daca o sa faci case pentru cei saraci, o sa faci doar pentru ca un om potent financiar care doreste sa faca o fapta caritabila va apela la tine, te va plati, iar prin tine va construi un camin acelei familii. Ma indoiesc ca tu din buzunarul tau vei face case oamenilor nevoiasi.
Am greşit. Sunt om nu robot care să funcţioneze la parametri optici dar nu aici vreau să ajung.
Crezi că sunt o persoană care să te atace prin jigniri şi vorbe copiate de pe net? În niciun caz!
Poate că ai vrut să mă pui într-o lume proastă şi atât dar nu prea ai cum atât cât mai gândesc din când în când.
O zi frumoasă.
Vreau sa devin presedintele Rusiei pentru a crea imperiul Ruso-European si pentru a face o lume mai buna sub conducerea mea, voi face o lume mai buna.
Trebuie să ai nişte atu-uri. De exemplu,am văzut mai jos nişte posibil viitori arhitecţi,pentru că le place desenul. Îţi trebuie şi talent.
De exemplu,pe mine mă ajută fizicul, sunt mai "solid", înalt, şi mi-am propus, ca după ce termin liceul, să încerc să admit la o şcoală militară de subofiţeri de jandarmi.
Momentan nu stiu, dar voiam sa fiu arhitect pana acum cativa ani cand nu m-a mai interesat domeniul. Neavand computer de la o varsta mica desenam mult si ce desenam construiam din piese de lego si ajungeam sa fac lucruri complexe.
LoryZuzu1 întreabă: