Mie in fiecare an imi aduce carbuni
Si chiar nu pot sa inteleg de ce, din moment ce sunt un copil-model
Daca am ajuns sa pun si fetele pe jar, sunt buna nu gluma
Daca e ma intrebi, le-as pune pe jar si le-as vinde la pret de carbune inferior la subsol unde e nevoie
Mosul as dori sa-mi aduca multa sanatate, liniste si pace in suflet si sa scapam cat mai repede de aceasta criza economica care ne creiaza atatea probleme.
Eu mi-as dori... Multe cum ar fi: un laptop, un tel nou, un catelus si nu in ultimul rand ca prietenul meu sa fie langa mine mereu dar asta nu e posibil. Anu trecut aveam tot un prieten din alta comuna si inainte de Mos Nicolae(intr-o vineri parca) umbla un coleg prin clasa cu o lista, vine la mine si ma intreaba:,, Irina u ce vrei de mos nicolae? " Si eu i-am raspuns:,, Pe Cristy" ( prietenul meu de atunci ) si el a scris acolo. Si pe data de 7, chiar de Mos Nicolae, ma suna Crysty dis-de-dimineata si ma intreaba daca am treaba cam pe la 5 dupa-amiaza asa, eu l-am intrebat dc si el mi-a spus ca a vrea sa vina sa ma viziteze. Ziua aia a fost una foarte frumoasa si de neuitat :X Si chiar si acum dupa 1 an ne amintim de acea zi chiar daca nu mai suntem impreuna, totusi am ramas prieteni ASA CA TOTUL E POSIBIL!
Un nou leptopop(ca cel vechi mi s-a stricat ), ca baiatul pe care il place sa ma placa, si muuuuuuuuuuuuulte bombonele !
ριтʏcнa dar ce a fost si ce e TPU? Eu unul mi-as dori premii pentru cei care raspuns, sau un sistem de a aduna niste credite...ar fi mai interesant. Desi, e a doua retea de socializare din Romania(azi am vazut statistici).