Prima oara am fost sarutata la varsta de 13 aniEee... Ce sa sp? Un sarut nevinovat Am fost luata prin surprindere.Nu stiam ce are el degand sa faca si am aflat dupa aia
Cand voi fi mare o sa ma fac adultSi primul sarut a fost la gradinita... un baietel blond cu ochi albastrii cum imi placea mie pe atunci
La gradinita( 7ani)...ne jucam de-a sotia si sotul si copiii...vai ce era pe atunci..."iubitule, ma violeaza ala"...auzisem si noi la tv si am intrebat-o pe inv. si am primit raspunsul... dup`aia am tinut-o numai in violuri. Si saruturi...eram pe perechi... ce sa zc...ma` gradinita e the best
Pfff...la 14.
Jucam "adevar sau provocare"
Cu un tip dragut pe care il placea pe atunci.
Dar acum parca imi pare rau.
Aa.si a fost naspa.Se holbeau toti si eu eram panicata nicidecum relaxata cum ar trebui sa fiu. Dar asta e.
La gradinita prima fata mi se parea atat de frumoasa ...si acum sta cu mine incartier insa acum mi se pare urata sa facut grasa si are fundu gigantic! BEAH!
14, si pe langa unele raspunsuri, sau unele fete care zic ca nu le-a plaqt prima oara(sarutul)... mie mi-a plaqt:X:X
Primul sarut a fost la 13 ani dar nu a fost cum i'mi imaginam deoarece nu il placeam pe respectivul baiat care era si prietenul meu
gabytzaaa întreabă:
paulacarry întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: