| supradoza_de _vyse a întrebat:

Ce vreti sa va faceti cand ajungeti mari? am glumit.cand ati sarutat prima oara?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prima oara am fost sarutata la varsta de 13 anihee heeEee... Ce sa sp? Un sarut nevinovat happyAm fost luata prin surprindere.Nu stiam ce are el degand sa faca si am aflat dupa aia laughing

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Imi este rusine sa zic blushing
:d
P. s. Nu a fost vina mea laughing

| inna a răspuns:

15 pe bune

| anaid a răspuns:

Cand voi fi mare o sa ma fac adultlaughingwhistlingSi primul sarut a fost la gradinita... un baietel blond cu ochi albastrii cum imi placea mie pe atuncilaughing

| JackieSue a răspuns:

La gradinita( 7ani)...ne jucam de-a sotia si sotul si copiii...vai ce era pe atuncirolling on the floor..."iubitule, ma violeaza ala"...auzisem si noi la tv si am intrebat-o pe inv. si am primit raspunsul... dup`aia am tinut-o numai in violurirolling on the floor. Si saruturi...eram pe perechi... ce sa zcbatting eyelashes...ma` gradinita e the best
laughing

| Nastia a răspuns:

La 15 ani, ...nu a fost mai placut decat e acum, ...placerea vine cu timpul,...

| yanny`s a răspuns:

La 13 ani.si a fost oribil pentru mine pentru ca m-a obligatstraight face

| yanny`s a răspuns:

La 13 ani, obligatastraight face... oribiloh go on:-ss

Răspuns utilizator avertizat
| Cristina_3547 a răspuns:

Pfff...la 14.
Jucam "adevar sau provocare" laughing
Cu un tip dragut pe care il placea pe atunci.
Dar acum parca imi pare rau.sigh
Aa.si a fost naspa.Se holbeau toti si eu eram panicata nicidecum relaxata cum ar trebui sa fiu. Dar asta e.

| andreig a răspuns:

La gradinita prima fata thinking mi se parea atat de frumoasa ...si acum sta cu mine incartier insa acum mi se pare urata laughing sa facut grasa si are fundu gigantic! BEAH! laughing

| cristina_4037 a răspuns:

14, si pe langa unele raspunsuri, sau unele fete care zic ca nu le-a plaqt prima oara(sarutul)... mie mi-a plaqt:X:X

| diavolitza a răspuns:

La 12 ani straight face a fost ciudat, ceva nou, abia intelegeam sensul sarutului

| deyu001 a răspuns:

Primul sarut a fost la 13 ani dar nu a fost cum i'mi imaginam deoarece nu il placeam pe respectivul baiat care era si prietenul meubig grin

| Andra_6586 a răspuns:

Cand ma fac mare vreau sa ma fac "musafir" laughing) glumesc...La 13 anibig grin

| freedom a răspuns:

La 12 ani:X si a fost super laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mare, dar as fi vrut sa ma fac parlamentar. (si eu glumesc). Primul sarut sa fi tot avut 9 ani, iar la 12 vedeam prima pasarica. ce sa-i faci.copii sunt curiosi de mici laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...:-s 10-11 ani :-s...(sunt baiat...ma apucat dragostea de mic deh big grin)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa spun primul sarut a fost la 15 ani de ziua mea de nume "elena" a fost placut imi placea tipul adica era prietenul meu

Întrebări similare