Salut,,nu Doamne fereste sa nu-ti treaca prin cap sa faci asta, fii tare si nu te gindi la nimic rau, gandeste-te ca totul o sa fie bine.
NU,ar trebui sa.ti dai doua palme pentru ca astea NU SUNT SOLUTII bai ati luat.o razna ce aveti ma? Aveti asa probleme mari, si chiar daca ar fi asa reveniti.va peste toate trebuie sa trecem cu capul sus.In loc sa ia ganduri din astea mai bine pune mana pe cartea aia de romana.
~>Take careee`!
O cale buna ar fi sa treci putin ochii peste o carte de limba romana, "esire", ce doamne iarta-ma...
Sinucide-te, s-a saturat lumea de emoisti "neintelesi", straini de limba lor materna...
Bye bye, mon cher!
Mai... Bubu! Chiar nu ma intereseaza daca te sinucizi, sau nu. Iti zic doar ca toata lumea trece prin perioade dificile, chiar nu merita sa gandesti in felul asta...
E treaba ta ce faci, dar totusi nu-mi vine sa cred ca te dai batut, o sa dai peste lucruri mai grele.
Buna. nu te gandi sa faci ceva.nu se merita. fa-ti mai multi prieteni sa poti vb sa nu te simti singur/a, baga id asta si mai vb pe mes. yry_bc
Depinde de situatie, poti sa faci si asta daca nu ai gasit inca o solutie, dar mai bine gaseste una care sa nu implice suicidul daca la asta te gandesti! Apropo sunt oameni care au probleme mult mai mari ca ale tale si incearca sa treaca peste, nu vad de ce tu nu ai incerca!
Viata asa ***-uri mia adus, sau nu sunt tare de caracter. dar vreau ca toate astea sa ia sfirsit sau sa se termine odata...
BlackVeil sau esti timpit simi spui asa ceva sau special imi spui ca sa nu fac treaba asta.
misauratcuviata întreabă: