Dale si tu peste nas ... leagate si tu de ele, si adunati mai multe coleg care nu sunt de acord cu ele, si spune-i chesti urate, dar in mod indirest, si cand spune ceva despre tine, comenteazai inapoi, cum ar fi :" nu mai vorbi, ca faci ceata", "cand ai fost ultima oara la dentist?", "Mai trebuie sa dai cu dusul". Si le gasesti si lor defecte ... Dar poate ca mai intai sa fi rautacioasa, spune-le ca nu iti place ca iti spune asta si asta, si daca nu se calmeaza, gasestele defecte si tu Succes
Aia inseamna ca nu au cei 7 ani de acasa. Daca ii aveau nu cred ca aveau temperamentul acesta inocent.Dar ce ma mai astept la 12 ani cand mintea inca ii in formare?!
In ziua de azi numai fite pe toata lumea. Cluburi, stil, haine. vai vai . Nu te lua dupa altii si incearca sa fii tu insuti. Asa e cel mai bine
Ignora-le
Cu cat le acorzi mai multa importanta cu atat vor fi mai tupeiste.
Da-le-n colo de panarame ca si eu am in clasa destul de multe. Si nu uita ca "Roata se intoarce".Le vine si vremea lor.
Pei daca sunt fitoase acest lucru se datoreaza lipsei celor 7 ani de acasa, cresterii proaste si datorita anturajului ce duce la un comportament neadecvat daca continua cu acest comportament si peste 10-20 de ani atunci vor avea probleme in societate moderna deoarece de obicei daca esti fitos nu prea iti merge bine findca poti developa si alte stari cum ar fi rautatea, egoismul si etc. findca deoarece daca ai o stare proasta mai tarziu si celalalte vor iesi la iveala si se vor manifesta.aceasta e parerea mea ti-am dat un raspuns cat mai profesional si la subiect.
Minnye10 întreabă: