anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti de filmul The Descent pentru cei care l au vazut?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Este un film de groaza bunicel. Nu este extraordinar, dar am vazut si mai rele.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mi'a placut foare tare. Faza care m'a speriat rau a fost cand si'a vazut fetita in pestera.Mama ce am mai urlat laughing.@buburuzaucigasa, ea nu a scapat din pestera, si'a imaginat doar toata faza ca a iesit dar de fapt s-a trezit din nou in pestera big grin

| buburuzaucigasa a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult dar nu prea am inteles finalul, tipa a scapat din pestera sau a visat doar?

| Matzaa a răspuns:

Pai e foarte frumos tongue
Mi-a placut foarte tare atunci cand la un an dupa un teribil accident, sase prietene sa intalnesc in muntii Apasi, pentru a face excursia lor anuala de sporturi extreme, ele vizitand o pestera.Mult în adâncul pesterii are loc un dezastru si nu mai existã cale de iesire. Fetele se impart, fiecare cãutând o cale de iesire. Dar mai existã ceva ascuns sub pãmânt.Pe mãsurã ce fetele descoperã cã acum sunt victime, ele sunt obligaate sã apeleze la cele mai primare instincte într-un adevãrat rãzboi împotriva unui rãu de neimaginat, aceasta fiind un rãu care atacã fãrã avertizare, din nou si din nou.
Mi-a placut foarte tare filmul big grin

| ITMonster a răspuns:

E super... big grin incercati The Descenttongueart 2(2009) si atunci va veti da seama daca a visat sau nu big grinhappyhappy