Mi'a placut foare tare. Faza care m'a speriat rau a fost cand si'a vazut fetita in pestera.Mama ce am mai urlat .@buburuzaucigasa, ea nu a scapat din pestera, si'a imaginat doar toata faza ca a iesit dar de fapt s-a trezit din nou in pestera
Mie mi-a placut foarte mult dar nu prea am inteles finalul, tipa a scapat din pestera sau a visat doar?
Pai e foarte frumos
Mi-a placut foarte tare atunci cand la un an dupa un teribil accident, sase prietene sa intalnesc in muntii Apasi, pentru a face excursia lor anuala de sporturi extreme, ele vizitand o pestera.Mult în adâncul pesterii are loc un dezastru si nu mai existã cale de iesire. Fetele se impart, fiecare cãutând o cale de iesire. Dar mai existã ceva ascuns sub pãmânt.Pe mãsurã ce fetele descoperã cã acum sunt victime, ele sunt obligaate sã apeleze la cele mai primare instincte într-un adevãrat rãzboi împotriva unui rãu de neimaginat, aceasta fiind un rãu care atacã fãrã avertizare, din nou si din nou.
Mi-a placut foarte tare filmul
E super... incercati The Descentart 2(2009) si atunci va veti da seama daca a visat sau nu
anonim_4396 întreabă: