anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti? e posbil ca o profesoara sa ajunga sa tina la o eleva ca la propriul copil?happy si vice-versa tongue

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Teoretic .da.Pentru ca si profesorii sunt oameni, chiar daca profesia ii obligá sa aiba o atitudine strict profesionalá cu elevii.
Poate ca nu are copiii, si eleva respectiva este imaginea vie a copilului care si-l doreste.
Vice-versa la fel. Eleva a vazut in profesoará mama perfectá. Oricum ar fi, sunt multe explicatii si posibilitati.

| MM a răspuns:

Cred ca e posibil ca o profesoara sa vada intr-un elev propriul ei copil, sa tina mult la el, sa-i vrea binele, dar invers mi se pare ciudat.Adica sa consideri ca profesoara e ca si o mama, sa o vezi ca mama. Poate doar in cazurile in care elevul nu are mama sau are una cu care nu e in relatii prea bune. Dar mama e doar una.

| Silvia a răspuns:

Da, e posibil.Adesea se infiripa astfel de relatii intre diriginta[de obicei] si o eleva, sau mai multe.big grin

| juniper a răspuns:

E posibil. De ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles! Eu cu diriga din 5-6 am avut o super relatie... Apoi a urmat dirigu in 7-8 - super tipu.Ma certam intruna cu el! Glumesc! Da, este posibil si ma bucur sa aud ca inca se mai intampla asa ceva!

| mariutza a răspuns:

Dap este ff posibil...de exp la mine in clasahee hee

Întrebări similare