| Pool77 a întrebat:

Ce ziceti exista fericire fara bani? Dar iubire fara bani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce de ipocriti mincinosi pe aici vai de capul meu. cum sa exista fericire fara bani oameni buni? de aia va bucurati cand mergeti in vacante cand va cumparati haine si telefoane si tot ce vrei? mincinosilor laughing

16 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Da, exista ambele.
Poti fi bogat in 2 feluli, sa ai prieteni, sau sa ai bani, dar nici-o-data ambele, ei bine asa e si aici, poti fi fericit/iubit sau sa ai bani, dar e (aproape)imposibil sa le ai pe ambele.

| SkyPilot a răspuns:

Da la amandoua. Nu m-am uitat niciodata la situatia fetei sau a parintilor ei, ma interesa pentru ce era ea, nu pentru ce avea prin buzunare.
Si am trait relatii frumoase fara sa avem nevoie de bani sau de lucruri scumpe.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Da, ambele exista

| Pool77 explică:

Nu stiu ce sa zic. Eu cred ca va contrazic, totusi nu esti fericit cand stai intr-o vila cu familie 2 copii bani asigurati in banca ai tot ce vrei? Sau voi sunteti mai fericiti cand stati intr-o casa mai (daramata sa zic asa) cu familie 2 copii si sa va ganditi de unde bani pentru ala micu.
Eu zic ca totusi si majoritatea bolilor vin din cauza baniilor.

| SkyPilot a răspuns (pentru Pool77):

Nu, nu esti fericit. Vrei mai mult si ai fi in stare sa faci orice pentru bani pana te ia DNAul, banul devine scopul vietii tale. Ti se pare ca Adrian Nastase era fericit cu cele n-spe case ale lui, tablouri etc?

| Pool77 explică (pentru SkyPilot):

Eu m-am referit strict la ce am scris mai sus. Si da probabil era mai fericit ca majoriatatea care nici chiria n-o putea platii. Nu am spus sa dai fuga si sa jefuiesti banci, am zis pentru minim sa ai tot ce vrei.

Niciodata nu o sa ai tot ce vrei, exact asta era ideea. Platesti chiria si ai ce pune pe masa, dar o sa mai vrei si o masina. Si nu mai merge cu Logan, ia uite colegul ce BMW are, tu ce, esti mai fraier? Stimata jumatate o sa vrea si ea haine scumpe si bijuterii si tot asa, nu te mai opresti.

Bun iti dau dreptate, insa uite-l pe Becali cu 4 clase cat a furat a stat 2 ani si a iesit, acum are bani masini case si tot ce vrea. N-am spus ca e bine cu puscaria, dar nici in saracie nu gasesti fericire.

Si ti se pare ca e fericit Becali? In sinea lui fierbe ca nu mai poate sa faca acel circ dezgustator pe care il facea inainte.

Probabil,insa a facut totul pentru bani pe care ii are langa el asa ca pentru el e bine

| iSwag a răspuns:

1) Nu
2) Poate

| ksuper31 a răspuns:

Există.

| rocket1204 a răspuns:

Banii nu cumpara fericirea, dar o intretin.

| Ralucaa69 a răspuns:

Exista fericire fara bani la fel ca uibire fara bani.

| Ioana300 a răspuns:

Da si da, poti avea toti banii din lume dar sa nu ai o familie, sa nu ai cu cine vorbi, sa nu aiba cine sa te sprijine si multe altele. Poti sa ai bani si sa nu ai sanatate, cat de fericit poate fi un om bolnav? Banii vin din partea raului dar atata timp cat vin in mod cinstit si profiti de ei in mod cinstit nu-ti pot face rau

| Rodica25 a răspuns:

Banii nu aduc nici fericirea, nici iubirea adevarata.