Salut!
Daca speri pana la capat in ele, sigur ca da. Dar conditia este sa nu iti doresti ceva supranatural, adica sa ai asteptari mult prea mari fiindca la final poti avea o mare dezamagire.Bafta! Iti doresc sa iti indeplinesti ce ti-ai propus anul acesta daca se poate sau daca nu cat mai repede cu putinta!
Da... orice vis poate deveni realitate daca suntem perseverenti si luptam pentru ele
Depinde de ce vise ai, daca se pot realiza sau nu, daca tu crezi in ele cu adevarat sau nu.
Dar si cele realizabile se fac cu greu, mai exact cu multa muncă!
funda?
La mine unu s-a intamplat de vreo 2 3 ori
Acum nu stiu daca e concidentza sau are vreo legatura cu visele pe care le'am avut... dar cand mai ai un vis frumos spera sa se intample ca poate chiar se intampla
Mi-e nu mi s-a intamplat ca sa mi se indeplineasca, dar cat mi-as doripoate sa se indeplineasca cred, dar nu vise dintr-alea ca o sa fii regina Angliei si o sa-l ai ca ginere pe Ceausescu`, ci doar vise posibil de indeplinit
Depide, daca crei cu tarie in ele s-ar putea si eu am un vis, in care cred, dar nu chiar in totalitate si este realizabil, dar eu doar visez pentru ca este greu de realizat.