Sunt capricorn. In zodiacul zilnic nu cred mereu, desi uneori si acela se potriveste. In schimb cand vine vorba de trasaturile specifice zodiei, mi se potrivesc in mare parte.
Sunt. [D]rac
si cand spun adevaru cared. cand nu.nu
nu prea cared... dar kateodata se nimereste sa spuna adevarul :_*
Cica sunt varsator, dar nu cred cine stie ce in aiurelile astea. adica mi se potrivesc trasaturile de caracter si sunt specifice cu cele ale zodiei varsator, dar nu la toti e asa... cunosc destule contraexemple, deci...
Eu sunt Leu.Nu cred in zodiac, dar cateodata mi se potriveste.
La multi ani, Fabiola!:*
Buna
sunt zodia berbec, dar nu prea cred cu toate ca uneori se mai potrivesc
Gemeni. Caracteristicile zodiei ma descriu perfect, dar horoscopul zilnic mi se potriveste ca nuca-n perete.
Gemeni...
Si... da, cateodata se potrivesc unele chestii... dar uneori nu au nici o legatura...
Eu sunt ultima Fecioara, adica maine e ziua mea! Cred in zodiac, dar nu in cel zilnic, scris in ziare sau spus la TV.
Pestisor
Nu cred in zodiac(inainte credeam)se mai intampla sa aiba dreptate dar e o simpla coincidenta!
Sunt Gemeni. Nu cred in horoscop, in zodiac... putin. Sunt niste chestii care se potrivesc cu zodiile, dar putine.
Eu sunt singurul si unicul varsator care a raspuns la intrebare...pana acum.Si da, cred in zodiac.
Eu sunt tauritza si nu cred in horoscopul zilnic dar cred in caracteristicile zodiei mele pentru ca in mare parte mi se potrivesc
Eusunt scorpiutza...mai se potrivesc unele chestii dar nu intodeauna... tu crezi?:d
Geo2969686 întreabă: