| Magic a întrebat:

Ce zodii sunteti? Definiti-va o calitate sau chiar mai multe, hai spuneti si defecte. Dupa parerea voastra, care e cea mai intelegatoate si mai linistita zodie, dar cea mai zvapaiata? Fiti directi, fiecare are si calitati si defecte, nu le ascundeti!

28 răspunsuri:
| Butsilee a răspuns:

Eu sunt leu happy puternica la propriu si figurat devil thinking luptatoare, obtimista orice s-ar intampla happy si partile mai rele defectele thinking tupeisa, certareata, etc laughing
Cea mai linistita zodie este peste, cea mai intelegatoare thinking fecioara, rac si cam atat laughing (parerea mea) cea mai zvapaiata...thinking taur berbec varsator si cam atat laughing (parerea mea) imi place intrebarea thinking intebarile laughing oh go on

| juniper a răspuns:

Http://www.acvaria.com/astro-zodia_gemeni.php?pe=astrologie
Asta va spune totul despre zodia mea.

| JeSa a răspuns:

Buna!, is Capricorn, o fire destul de incapatanata, avand un puternic simt al realitatii, iar al meu iubit e Taur, o fire romantica, dar si posesiva!, iti las o descriere aici ca sa iti poti da seama de aceste zodii;) http://www.eastrolog.ro/zodiac-european/zodia-capricorn.php; http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/capricorn/taur.php; http://www.eastrolog.ro/zodiac-european/zodia-taur.php; ps. niste exemple ca sa ma incadrez;) intrebarii tale!, Pa, pa! :)

| lola a răspuns:

Eu sunt fecioarahappy
Calitati: intelegatoare, obsedata de curatenielaughing [ nu stiu daca e o calitate], atenta la detalii, ordine, ratiune, perfectionism
Defecte: critica, indoielnica, incapatanata, prima data cand intru intr-o casa ma gandesc cum as fi pus mobila, ce culori s-ar potrivi acolo, dincolo, si probabil daca as putea m-as apuca de curatenie si de organizat chestiistraight face

| adelutza_9680 a răspuns:

Eu sunt sagetator.Am multe calitati:intelegatoare, respectuasa, optimista, luptatoare.Cu toate astea am si un defect, sunt mult prea incapatanata(cateodata). Tata e balanta si este f.linistit si calm. Cea mai zvpaiata zodie e berbecul(parerea mea).

| daniDeeDee a răspuns:

Sunt taur, sensibil, iubaret, luptator...
defecte:impulsiv, incapatanat big grin

| Orannginna a răspuns:

Gemeni: energica, incapatanata, sensibila. Si uneori putin egocentrista big grin... ma plac asa cum sunt happy

Răspuns utilizator avertizat
| medex3 a răspuns:

Eu sunt Sagetattor; x sunt fidela, preitenoasa, ajut pe oricene, nu prea sunt respectoasa, tip, ma enervez foarte tare, tot trebuie sa fie perfect ca altfel trebuie sa o iau din nou si oar din nou si uite ca se ajunge sa vorbesc si sa ma supar. laughing Cea mai zapacita zodie: Sagetatorul iar cea mai linistita : Fecioara straight face

| coco_5326 a răspuns:

Buna sint Taur, mie cam greu sa ma descriu, dar mas crede intelegatoare si buna, din defecte cel mai des intilnit e incapatinarea si timiditatea...
dintre zodiile intelegatoare dupa parerea mea ar fi pestele(mama mea) zvapaiata berbecul(sor-mea) iar linistita poate balanta(prietenul meu)

| marsy a răspuns:

Scorpion-- gelos! cu energie sexuala! de incredere

| betty17 a răspuns:

Eu sunt gemeni:sincera, comunicativa, nu prea imi place monotonia, sunt zapacitalaughingglumeata, romantica, nehotarata, capricioasa si uneori egoistabig grin

succes

| spyceygirl a răspuns:

Chiar asa e? posesoarea zodiei berbecului este cea mai zvapaiata? eu sunt berbec, darzvapaiata nici de cumwinkingbatting eyelashespoate cu spirit de liderlaughing, interesant despre taurismugsmugsensibilosi si impulsivismug

| Razvan a răspuns:

Eu sunt rac.In general sunt o fire destul de linistita dar si cand rabufnescX-(. Nu prea ma bazez pe oamenii, nu ca m-ar fi dezamagit sau chestii dramatice dar imi place sa ma descurc singura.Ma inteleg foarte bine cu toate zodiile mai putin cu Varsatorii.Cunosc cinci Varsatorii si mereu gasim cate un subiect pe tema caruia sa ne contrazicem.Contrar zodiei mele nu dau inapoihee hee

| mirunaioana a răspuns:

Buna! Eu sunt in zodia Capricorn si sunt intelegatoare fata de ceilalti, ambitioasa, serioasa, matura, perseverenta, constiincioasa, politicoasa, respectuoasa...si ca defecte sunt incapatanata, dezordonata, pesimista...
Iti sugerez sa arunci o privire aici pentru mai multe detalii:http://www.acvaria.com/astro-zodia_capricorn.php?pe=astrologie
Dupa parerea mea cea mai intelegatoare zodie este Gemeni si cea mai linistita Varsator cat despre cea mai zvapaiata...nu stiu ce sa-ti spun!
Dar tu ce zodie esti?

| chocolatte a răspuns:

Buna! Eu sunt Scorpion! Calitatile mele sunt: loialitatea, curajul iar defectele: spirit razbunator, geloziawinking. Din punctul meu de vedere cea mai linistita zodie este balanta pentru ca este calculata in mai tot ce face, fecioara si racul. Iar cea mai zvapaiata este leul, scorpionul(ma am pe mine ex.)

| Ana_6509 a răspuns:

Eu sunt o sagetatoare deosebita.Nu am calitati sau am prea putine ca sa mi le aduc aminte.Am numeroase defecte pincipalele fiind incapatanarea si pesimismul.Pestii sunt dupa mine cea mai intelegatoare zodie(poate gresesc) iar zvapaiati hmmm nu stiu.happy

| broscutsaaa a răspuns:

Eu sunt Berbec.
Nu`mi place sa ma descriu singura de aceea am cerut parerea unor prietenihee hee
"paiiiii. zapacita laughing energica. cu suflet mareeelove struck stie sa ajute o pers atunci cand e nevoie:X:X. e rea uneori. ft incapatanata. ii place sa conduca si sa nu fie condusa!"
Nu stiu cat adevar se afla aici. darhee hee
Tu ce zodie esti? happy

| just|breathe a răspuns:

Eu sunt gemeni.Lumea zice ca gemenii sunt foarte vorbareti, nu le mai tace gura dar eu sunt pe invers:devil). Sunt plina de defecte si nici o calitate.Si nu stiu care e cea mai intelegatoare sau linistita zodie, eu cred ca depinde de firea fiecaruia...

| Magic explică:

Eu capricorn:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zodia pesti este mai zvapaiata dar are si partile ei bune.Nu stiu care poate fi cea mai linistita zodie...

| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ a răspuns:

Linistita - pesti zuzu - leu, taur, capricorn, balanta mama ii leu si eu taur big grinbig grinbig grin pai despre mine: : ma hotarasc greu desi sunt zodia taur, is certareata, pretentioasa, ma razbun uneori:d

| LAVINIA123 a răspuns:

Eh, sunt varsator si ma pot descrie asa : independenta, sincera, vesela, un pic nebuna, visatoare, de incredere, sociabila, iubitoare, schimbatoare deoarece detest monotonia, trista de fiecare data cand nu se intampla ceea ce-mi doresc, dar in acelasi timp optimista.Varsatorul e versiunea umana a tornadei care a dus-o pe Dorothy in tara Oz. Sa incerci sa infrunti un uragan e foarte periculos si cu foarte multe taisuri. Poti sa o faci daca ai picioarele fixate intr-un soclu de ciment sau daca esti intr-un buncar. Daca iti da papucii: nu o sa iti dea pe bune papucii pentru ca inca te respecta ca persoana. Pur si simplu nu o sa mai faca sex cu tine. Adica nu o sa se schimbe mare lucru

Daca ii dai papucii: o sa adopte o atitudine filosofica si o sa ajunga la concluzia ca e mai bine asa.

Cum te descurci cu un Varsator:

- are nevoie de mult spatiu

- niste munca voluntara la un azil o sa te faca sa iti dezvolti compasiunea

- onestitatea si explicatiile rationale sunt cea mai buna politica

- ii plac surprizele si cadourile neobisnuite

- ia foc daca ii zici ca numai ce ai vazut o farfurie zburatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt peste si niciodata nu sunt sigura pe mine e trist si mereu sunt delasatoare-calitati:sunt fff optimista, mereu vad partea plina a paharului, incerc sa inteleg oamenii, sunt fff romantica si emotiva dar din nefericire cand intru in depresie... nu mai am nimic sunt ca si moarta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt taur:prietenoasa, de incredere, draguta, optimista, vioaie, calma, sensibila, iubitoare si intelegatoare.Defecte:impulsiva,ma supar uneor cam repede(depinde de ce mi se spune). Astea sunt calitatile si defectele mele, bine poate ca nu seamana ca ce au scris alti din zodia mea, dar asa sunt eu.Si nu cred chestia asta cu zodile dar va-m spus cum sunt pentru ca sa stiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sagetator happy si sunt foarte optimista! Daca ma crezi odata, la scoala eram atat de sigura ca pot zbura incat m-am urcat cu picioarele pe balustrada, si m-am aruncat! Am cazut, n-am patit nimic, ca era etajul 1, doarrolling on the floor dar m-am distrat, dar nu incetez nici acum sa cred ca odata voi putea zbura printre nori, sa fiu libera si sa scap de stresul de zi cu zi si de toti profi enervanti...mda,sunt foarte vesela, dar pot fi si melancolica, am multa imaginatie(si nu exagerez happy ), multa lume mi-a spus ca visez cu ochii deschisi.Imi place sa ascult oamenii care ma inteleg sau sunt de aceeasi parere cu mine.Prietenoasa cu cei ce merita, cu cei ce nu merita, sunt oglinda nesimtirii lor.Generoasa si puternica. Urasc rutina, perfectiunea(oricum nu exista) oamenii care sunt perfectionisti sau vor sa fie sunt de fapt ''intepati'', fara suparare.
Cea mai zvapaiata zodie:fecioara, cea mai linistita, pestii.
PS:sunt f. geloasa; p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt taur...am multe calitati dar si defecte dar cel mai rau imi pare ca tauri nu sunt compatibili cu berbecii(care, dupa parerea mea sunt cei mai zvapaiati)... feciara fiind cea mai linistita zodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Gemeni. AER frateee nu stau niciodata intr-un loc cred ca am spus tot despre mine in cateva cuvinte laughing