| Aleeexutza a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea a inceput sa isi taie venele straight face. Sunt foarte ingrijorata din aceasta cauza. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat sa o sustin si sa fiu langa ea, si toate astea pentru ce?! Pentru un baiat?! Nu are rost i-am explicat. ce sa mai fac? straight face

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mai bine le spui parintilor ei ce vrea ea sa faca pentru ca tu nu o sa fi langa ea 24 din 24 de ore

| anss23 a răspuns:

Prietena ta are nişte probleme mult mai grave dacă a ajuns să se rănească. Este frumos din partea ta că vrei să o ajuţi dar nu vei obţine asta făcând-o să se simtă şi mai vinovată, deoarece tu impresia că face asta din cauza unui băiat.Doar tu singură nu îi poţi oferi ajutorul de care are nevoie.Şi mai este important să afli un lucru:ea face asta cu intenţia de a se sinucide sau pur şi simplu vrea să simtă durere, deoarece se simte vinovată de ceva, de exemplu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi prea epic daca ti‘as spune sa le spui parintilor ei despre situatie, asa ca spun sa ii fi aproape mereu cand are nevoie si sa mai incerci sa ii explici ca nu e bine! Dar ce tip merita asta? Era cumva Adonis?

| fadnox a răspuns:

Si esti langa ea si o sustii ca sa si le taie mai tare? ...cam dai apa la moara tu

| TheSmith a răspuns:

Fa-i cadou un pistol sa nu se mai chinuie!

| tsunami11 a răspuns:

Ea singura va inceta tu n-ai ce face in asa caz ea nu te va asculta asa ca fii alaturi de ea si sustine-o cum poti.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun asta dar numai Kintzi te mai poate ajuta.El si Barbat vor face un ritual la miezul noptii in casa Leonei din Muntele Apuseni.Niuntzi va aduce apa sfintita si mamaliga sau malai, cum vrei.Tu asigura-te ca vii imbracat in cacaniu si ca aduci branza(de aia de vaca).Iti urez bafta iubito:*:*:*:*.

| AC251900 a răspuns:

Spune-i sa-si taie gatu sa nu mai sufere

| ultramen a răspuns:

Spune-i ca ai un prieten (eu =P) care a trecut prin faza asta. Mentioneaza-i de asemenea ca n-o sa il impresioneze pe acel baiat sau pe altcineva... Poti sa ii spui si ca nu o sa ii pese baiatului ca ea si-a taiat venele... si daca o s-o faca o sa fie din frica lui. (asa m-a calmat prietenul meu, merge sigur!)

| RoBeRtO25 a răspuns:

Cea mai buna solutie ar fi sa ii anunti parinti sa ia unele masuri.