| MsLady a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea. nu prea ma e la fel. Deabea ma mai baga in seama..adica imi spune ca ma iubeste [ ca o sora ] si ca ar baga mana in foc pentru mine dar uitati. Cand mai suntem cu alte fete pe mine nici nu ma baga in seama. Sau daca o fata nu vrea sa se plimbe cu ea vine si ma cheama pe mine. Sunt ca o a doua varianta. Si sta cu o fata si am avertizat-o de fata aia si tot nu ma asculta. Sau eram intr-un grup de fete cu ea si ele tot vorbeau si pe mine ma exculdeau.
Ce sa ma fac?
Help!

2 răspunsuri:
| Dan1ella a răspuns:

Dupa cum ai zis aici tu esti ca o prietena de siguranta. Eu zic sa vorbesti cu ea sa ii zici ce ai pe suflet. Si daca poti evita astfel de prietene, si gaseste-ti o prietena care sa te aprecieze.:*

| EmmyRock a răspuns:

Hm...Asta mi s-a intamplat si mie aveam o prietena ca a ta care ma folosea doar cand nu avea alta optiune. Eu zic sa te indepartezi usor, usor si sa incerci sa gasesti pe cineva care chiar iti poate fi prieten adevarat. Daca ea observa ca te-ai indepartat de ea si incearca sa va impacati inseamna ca poate ii pasa dar totusi sa fii atenta sa vezi cum se comporta ca daca iar incepe cu vechile obiceiuri inseamna ca nu s-a schimbat deloc. Sper ca te-am ajutat.big grin