| IoanaAprk a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea s-a mutat intr-o tara straina din luna iulie. Pana acum ea nu s-a putut acomoda acolo si vrea sa se intoarca in tara, sa termina aici liceul, dar nu stie cum sa le spuna parintilor acest lucru, fara sa ii supere. Am incercat sa ii dau cat mai multe sfaturi. Voi ce credeti ca ar trebui sa faca? Sau ce credeti ca ar trebui sa le spuna parintilor? Multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| hurricaneX a răspuns:

@ Anonimulsecretos, daca fetei nu-i place deagaba are oportunitati fara numar.

Trebuie sa discute cu parintii. Sa le spuna ce are pe suflet, ce probleme are ea, asta depinde doar de ce vor parinti ei cu viitorul ei si depinde si cat e de bun traiul acolo.

| IoanaAprk explică (pentru hurricaneX):

Asta am si eu in minte. Ce rost are o viata mai buna daca tu esti singur, fara prieteni? Eu nu cred ca perintii sunt cei care trebuie sa ne decida viitorul...

| hurricaneX a răspuns (pentru IoanaAprk):

Nu neaparat ca parintii ne decid viitorul, dar e si fericirea ei la mijloc si daca ea nu e fericita acolo, de ce sa mai ramana? Doar ca sa-i treaca timp din viata fiind nefericita?

Exact asta ii spun si eu. Parintii ei si-au trait copilaria, anii de liceu, au avut mereu prieteni langa ei. Ea de ce sa nu aiba acest drept? Multumesc pentru sfaturi, in orice caz. Am sa ii transmit ca nu sunt singura care crede asta :*

| hurricaneX a răspuns (pentru IoanaAprk):

Oricand, sa-mi mai spui vesti, cum mai merg treburile daca doresti.
big hug

Desigur >big grin

9 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Ii poate spune direct ca nu se simte in apele ei, nu se poate sa ramana acolo cu forta daca nu simte nevoia. Ar trebui sa vina unde ii place.

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Sincer,ar trebui sa ramana acolo deoarece are mult mai multe beneficii decat daca ar veni in tara...

| oty2001 a răspuns:

Spune-i sa le spuna parintilor tot ce simte sau sa bata apropoul cat mai des deoarece (probabil)acestia o vor intelege.

| Bittersweett a răspuns:

Poate sa le spuna parintilor ceea ce are ea in cap si ca nu se simte bine acolo, si nu este avantajata. Dar eu cred ca ar fi mai bine sa stea acolo sa faca studiile deoarece e mult mai eficient. Plus ca desi au trecut multe luni de zile, tot nu este de ajuns. Spune`i sa aiba rabdarehappy