| olteanaidalucretia a întrebat:

Cea mai buna prietena are un prieten care ma place pe mine si si eu il plac da daca ii zic ca ies eu cu el nu o sa mai imi fie prietena ca am intrebat-o asa
,, daca as iesi cu el ai mai fi prietena cu mine?" si mi-a zis ca nu dar ea stie ca nu as face asta ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Prietenul la nevoie se cunoaste nu? daca va stiti secretele una la alta si sunteti asa de legate, eu unul nu as risca sa pierd o prietenie pentru un tip cu care te poti certa apoi! Depinde de cat de stransa e prietenia dintre voi, dar ar fi un act miselesc sa-i faci avansuri la prietenul ei...deci vezi tu ea nu te-ar considera in stare sa-i faci asa ceva, deci? Iti doresc sa iei decizia corecta si nu da cu piciorul unei prietenii! Sa ai o seara superba! Pa.

2 răspunsuri:
| girls97 a răspuns:

Buna...daca tie iti place cu adevarat de acel baiat atunci risca si spune-i tare si clar daca esti o prietena adevarata atunci lasa.ma sa fiu cu el daca nu asta e nu e o prietena adv stiu ca e greu sa renuntsi la cea mai buna prietena dar asta e viata mergeinaine si eu am pierduto pe a mea de curand oh go on

| SabsAbina a răspuns:

Ar trebui sa fi cu el daca amandoi simtiti acelasi lucru.cat dsp prietena ta va trece peste asta sh veti ramane prietene asta daca intr-adevar iti este prietena, se va gandi la fericirea ta sh se va resemna cu ideea.repet, asta daca iti este prietena adevaratabig grin asa ca eu iti zic sa o faci, sa fi cu acel baiat pentru ca nu ai nimic de pierdut.si in plus asa o sa afli daca fata pe care tu o consideri prietena iti este intr-adevar prietena...big grin succes! funda?