Http://bookspot.ro/......?/file.axd
pdf nu exista....insa e ieftina...sau inchiriaz-o de la biblioteca.
http://www.elefant.ro/......56630.html
Nu-mi place sa dau banii pe carti.
Imi place cititul, dar banii dati pe carti mi se par o mare mare risipa, nu-i destul ca avem minimul pe economie, trebuie sa manacam si sa ne imbracam mai cumparam si carti cand le gasesti de altfel pe net?
nu cred c-a aparut la bibloteca, dar voi incerca
aveam nevoie de ultima povestioara intitulata chiar numele cartii:
cea mai frumoasa carte din lume
E o risipa sa dai banii pe carti?
Dar cel ce si-a risipit poate ani din viata sa scrie cartea aia? el nu are nevoie sa manance si sa se imbrace?
Le gasesti oricum pe net, poti sa le imprumuti de la bibloteca. Cel ce si-a risipit ani din viata sa scrie acea carte daca vrea milioane inapoi de pe urma cartii inseamna ca a scris-o pentru bani deci nu conteaza ce a scris ca a facut- o gandindu-se la profit. Oricum cartile nu sunt cumparate cu gramada in societatea in care traim, nu se ingramadeste nimeni sa cumpere carti. Cel ce s-a chinuit sa scrie cartea poate sa mearga la munca daca vrea sa manance, exact cum mergem si noi sa muncim. Cand nu exista posibilitati sa cumperi carti si ai varianta internetului mi se pare mai simplu. Cand nu sunt bani, nu sunt si atat. Banii nu cad din cer
Generatia tanara nu cumpara multe pentru ca le gaseste pe internet... insa dispare si respectul pentru acele lucruri.
insa ma bucur ca stiu multe eceptii de la generalizarea ta
si tu esti parte din generatia tanara. incepi tu o schimbare si poate ca ceea ce iti place va avea si un viitor.