Daca ei doi se iubesc, ar trebui sa fie impreuna, asa mi se pare logic, nu? Mama lui cat are de gand sa se amestece intr-o situatie care o depaseste? Daca isi iubeste fiul va trebui sa-l lasa pe el sa decida impreuna cu fiica ta viitorul lor, ei trebuie sa vada daca se iubesc cu adevarat si pot cladi un camin impreuna, si daca raspunsul este da, ar trebui sa se mute impreuna. Fata ta trebuie sa inteleaga ca mai devreme sau mai tarziu fiecare pui isi paraseste cuibul...Succes!
Eu am facut facultatea in ploiesti, si regret, ca sa ai note bune trebuie sa ai pile, cunostinte, apoi nu ai unde sa te angajezi aici, e un oras praf, doar daca aveti sigur un loc pentru ea spuneti-i sa stea, dar oricum eu daca ar fi s-o iau de la capat as fi optat pentru bucuresti. inca ceva: prietenul meu era la facultate in bucuresti si la sf de saptamana venea in ploiesti si ne intalneam, acum eu am ramas amandoi in ploiesti, stam cu chirie aici, dar el lucreaza la bucuresti, face in fiecare zi naveta. asa ca, distanta nu ne-a despartit, mai mult ne-a apropiat. iar fiica dvs nu ar trebui sa tina cont de ce spune mama lui, s-o lase sa spuna ce vrea ea, dar sa faca ca ea, eu asa am facut, dar tot mai am necazuri cu soacra.as avea mai multe de spus, insa ma grabesc. la revedere
George_Bulboaca_1993 întreabă: