| melissa_3397 a întrebat:

Cea mai tare si hazlie >>intamplare?::

Răspuns Câştigător
| Little Kid a răspuns:

Eram in ora de engleza...galagie in toata clasa.laughing ca de obicei

si ii povesteam ceva colegei mele de bank.cum am dormit eu pentru prima oara cu matusimealaughing

intra profa de istorie in clasa, si deodata liniste...
la care eu nu mi-am dat seama si incep:
"Fata si sforaia matusimeaaaa" laughing)

2 sec liniste si apoi toata clasa a inceput sa radalaughing) chiar si profelelaughing

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Ca-ti scriu

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Imi place sa ma uit in baruri cand incearca baietii sa agate gagici si o dau in bara. E mereu distractiv, iar limbajul trupului este extraordinar de relevant. Iti dai seama dinainte cine ia eject si cine nu.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Zodiac, imi place sa invat din giumbuslucurile altora laughing Pielea mea e prea fina sa fie lovitawinking

| roox a răspuns:

Eram la un spectacol (de mici dimensiuni) şi mi-am pus căştile în urechi şi le'am dat la maxim... când alea s'au oprit din cântat, muzica mea se auzea în toată sala şi toţi se uitau la mine laughing

| Zodiac a răspuns:

Zbenguici foarte tare...laughing)))...Eu nu am intamplari care sa poate fi povestite.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tupeul meu din ora de mate laughing.
Profa m-a pus sa ma demachiez
Si eu am vrut sa fac asta la baie
Dar ea nu si nu laughing
Si cand m-am pus ma demachiez toata clasa cu ochii pe mine laughing)
Nuj ce am zis la care profa "Dar ce nu au voie sa se uite? " la care eu " Nu phbbbbt, nu ma mai demachez! "
Si profa a zis sa ma duc la baie si eu "Nu mai vreau! " la care profa "Ce fite pe ea, du-te imediat la baie! " laughing))
Cred ca sunt singura care a avut tupeul sa ii zica nu la pofa aia, ce stiti voi. e profa respectaa smug. rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa caut o istorie mai hazlie

Întrebări similare