Pff...toate/toti la 15-17 ani aveti impresia ca pamantul se invarte in jurul vostru si ca nu mai aveti de ce sa traiti... dupa mine faceti ce vreti. daca esti atat de prost incat sa recurgi la gesturi necugetate, atunci foarte bine..mai scapa pamantul de cineva care ii face umbra pe degeaba
Nu te da mare doar ca apari in top, de fapt esti doar un copil obsedat care nu are ce face si sta pe TPU non-stop, si am voie sa intreb ce vreau asta nu inseamna ca nu am voie sa intreb care e...noob.
Stau pe TPU pentru ca imi place ...asa cum unii stau pe mess asa stau eu pe TPU.dar obsedat si sa imi pese de rank? crezi ce vrei duda, dar nu!
si avand in vedere ca ai dat un raspuns acid ...banuiesc ca te-ai simtit nu? eu vorbeam la modul general.
Doar pentru ca stai pe un site.si cat de cat te dedici lui asta nu inseamna ca nu ai deloc viata personala si ca traiesti pentru siteul asta...tu crezi ce vrei, oricum nu ne cunoastem reciproc!
si 2 ). cine e mai noob,eu care ti-am spus lucrurile pe nume, sau tu care intrebi aici care e cea mai usoara moarte :?
daca intrebi din curiozitate.sincerele mele scuze man
daca intrebi fiindca te-a apucat nostalgia datoata de twilight si ciclul inexat. atunci am dreptate, si in loc sa incerci sa te certi cu mine mai bine ai realiza ca am dreptate
dar crezi ce vrei...ce *** imi pasa
Nu.i nimic.
alexutza_8675 întreabă: