| myky2507 a întrebat:

Ceao all.am si eu o problema. Din luna aprilie imi tot las parul sa creasca.am folosit ulei de ricin, masti, pastile eurovita.nu cade, nu il indrept cu placa, nu il usuc cu feonul, nu il aranjez cu spuma, fixativ ceara,. absolut nimic.noaptea dorm cu el impletit.si am impresia ca nu creste.il mai mai jos putin de umeri.cum as putea sa, l fac sa creasca mai repede.pls help mesad.P.s.imi iau varfurile odata la 2 luni. fundita

Răspuns Câştigător
| AliiB a răspuns:

Spune-i la frizerita sa iti taie din varfuri cam 1 cm cand te duci, ca poate ea iti taie exact atata cat ti-a crescut in 2 luni, adica 2 cm.winking

3 răspunsuri:
| Enma a răspuns:

Off mai deci e ceva gentic scris acolo de dumnezeu in cat timp ni se modifica organismu fiecaruia si vb serios ca nu ai ce face ori ce ai folosi in privintza asta desi e foarte bine ce folosestituh macar sti sigur ca gararntat nu-ti opreste cresterea parului acum eu stiu... si faza cu parul inpletit nu tine lasa-l liber sad ca asa am avut si eu o problema dar intre 11 si 12 ani anul ala nu mi-a crescut deloc ...si dupa sia revenit

| AliiB a răspuns:

Tuuu desteapt-o, ba are legatura cu cresterea parului! ea spunea ca se duce la tuns o data la 2 luni, si i-am recomandat sa ii spuna frizeritei sa o tunda mai putin la varfuri ca poate o tunde exact cat i-a crescut parul in 2 luni, si ramane cu parul la exact aceeasi lungime.
Sau ce naiba, tu te tunzi la radacini, nu la varfuri?
ACUMA INTELEGI CE LEGATURA AU VARFURILE?!
Doaaaaamnnneeee, ce mai urasc persoanele astea ce se cred smechere. straight face

| MirelaC a răspuns:

Asa iti creste tie parul-mai greu.
ce legatuuura au varfurile cu cresterea parului?
parul creste din varf? rolling eyes
de ce toti spuneti asta, fraate? ganditi un pic logic.