| CreatzaBắ a întrebat:

Ceao...happy
Am mai pus inainte o intrebare despre prietenu meu deci poate stiti despre ce e vorba... dupa cum am spus, trebuia sa vorbesc cu mama mea. ei bine am vorbit si ea a spus acelasi lucru:ca nu si sa termin cu el.matusamea, tot zicea ca daca ii incalc cuvantu' ma bate de ma baga si in spital straight face ceea ce nu stiu daca sa cred sau nu.acum nu ma mai lasa deloc afara si orice fac le e suspect straight face. fratele meu nu are nimic impotriva... voi ce spuneti? poate acum 'poate' dupa ce am vazut si raspunsurile voastre ma gandesc mai bine dar totusi, pana la alte chestii eu nu o sa ajung sa fac deocamdata(doar pe la 18 ani 19). Matusamea(alta)m'a facut curva si d'astea, si normal ca nu mi-a picat bine, si am inceput sa plang pentru ca totusi nu mi'e tot una.sincer jur ca nu le mai suport.cum sa le conving 'cica' ca eu numai vb cu baiatu ala ca sa ma lase afara? la una dintre matusi i'am zis deja ca nu am mai vb de 2 zile si bla bla dar de fapt m-am vazut si azi cu el :d. ceva idei va rog?

1 răspuns:
| Myku a răspuns:

Poiii sper sa nu incalci cuvantul mamei tale...dar mai sper sa il chemi odate pe baiatul acela la tine acasa si sa vina la mama tha si la matusa tha cu un buchet mare de trandafiri si sa incerce sa le convinga asta doar daca te iubeste. daca nu...

bafta