Pai da genoflexiunile te ajuta dar tias recomanda niste exercitii de aerobic. gasesty pe youutube cate vrei si fa cat mai multe. In jur de 75 pe zi macar... cate 25 pe fiecare faza a zilei si din cand in cand scuturi picioarele sa nu faci intindere si nu uita incepi intai cu ceva usor, un joc de glezne nu stiu. Succes! aaa si nu uita sa ai o dieta alimentara ekilibrata ca sa vezi schimbari ca degeaba faci ex daca te indopi. Bea cat mai multe lichide si consuma paste si fructe... cica is bune pentru sportivi ( desi pastele stiu ca ingrasa ). Consuma multe frcte si legume, evia sarea si gustarile intre mese iar seara manank tot mai putin ca se depune pe sholduri
Genoflexiunile nu ajuta. Mi sau recomandat mie genoflexiuni pentru ca vreau sa mi maresc piciorul. pentru tine ar fi bune niste doze de alergari in fiecare zi
Genuflexiunile nu ajuta in cazul de fata, aceastea fiind excelente pentru dezvoltarea masei musculare a picioarelor(in special in zona gambei), nu pentru subtierea piciorului.Pentru subtierea piciorului ajuta alergatul.Incearca sa alergi zilnic 20 de minute cu viteza medie si rezultatele nu vor intarzia sa apara.Succes.