| sweetgirl_1922 a întrebat:

Ceaohappy
am si eu o problema si nu stiu ce sa fac sunt total confuza.
prietena mea cea mai buna era impreuna cu un prieten de fam a meu care ii mai mare decat amandoua si de Paste m-am intalnit cu un prieten de al lui, iar ea cu prietenul de familie a meu. Si duminica m-a obligat BFF-ul sa ma intalnesc cu prietenul lui ca ea sa se poata intalni cu respectivul... Am acceptat asta dar el nu o mai suporta pe BFF meu nici sa o mai vada.
Iar marti am iesit mai repede si am mers cu ea intr-un parc si m-a sunat prietenul de fam pana atunci nu m-a sunat mi s-a parut ciudat sa imi spuna sa nu mai stau BFF ca nu ii de mine caci numai la rele ma duce si o sa ajung ca ea in ultimul hal. El m-a sunat cu nr ascuns si i-am zis ca ma suna cineva si mi-a luat telu si a vb cu el crezand ca sunt eu si a crezut respectivul. Acuma as vrea sa ma indepartez de ea ca am realizat daca era prietena cu mine nu facea din astea sa ma oblige sa fac lucrul acela. ea auzind tot nu stiu cum sa facsad ea tot imi zice ca sa nu ii dau sansa sa se bage intre noi doua el, dar mai multe pers mi-au zis ca nu ii de mine ca numai profita chiar si parintii. Ea imi zice ca el doar vrea sa ma faca sa ma indepartez de ea si sa se culce cu mine... Sunt confuza nu stiu ce sa fac... El a vrut doar binele meu si daca nu as mai fi prietena cu BFF mi-ar afce numai rau ea. Si la el ea i-a promis ca nu mai zice la nime ca o vb cu el cand s-a dat drept eu. Un sfat happy mersi :*

3 răspunsuri:
| DozaDeVise a răspuns:

Eu zic sa nu te culci cu el si acea prietena sa nu'ti mai fie BFF

| sweetgirl_1922 explică:

Dar nimeni nu o zis sa ma culc cu el ea a zis ca s-a ajunge pana acolo la intalniri si din astea eu cred ca ii geloasa ca m-a sunat dar problema este ca nu stiu cum sa scap de ea fara sa ii spun direct...

| sweetgirl_1922 explică:

Dar nimeni nu o zis sa ma culc cu el ea a zis ca s-a ajunge pana acolo la intalniri si din astea eu cred ca ii geloasa ca m-a sunat dar problema este ca nu stiu cum sa scap de ea fara sa ii spun direct sa nu se supere