anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceao! Uite am si eu o problema >:". mai am unii prieteni ( amici ) cu care mai vin acasa seara din oras si asa, dar unii vor sa ma sarute si mno. am mai si refuzat. am mai si acceptat. dar alta e problema mea. nu-s o fata rusinoasa deloc, dar dupa ce sarut un baiat.ma tai sad si nici macar nu stiu ce sa mai zic.
Dati-mi pls niste sugestii. ca sa nu observe ca mie de fapt mi-e rusine big grin!

Răspuns Câştigător
| SLeVeN a răspuns:

Haha si eu patesc la fel... dar la tine fiind fata e mai usor il lasi pe el sa zica ceva primulwinking si doar continui discutia...

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca sa saruti numai baiatul cu care ai o relatie cat de cat serioasa. Va fi mult mai bine.

| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca e mai bine sa nu te lasi la baieti, sa te saruti doar daca ei iubit, numai cu el, nu te panica, ai incredere in tine nu ai de ce sa te blochezi, spune o gluma buna dupa sarut.

| Jupiter a răspuns:

Daca ti-e rusine, nu mai fa.

| Fifi a răspuns:

Cand am zis "ma tai" ma refeream k ma blochez si nu stiu pur si simplu ce sa mai zic big grin

| Fifi a răspuns:

Evident ca nu-i las pe toti. doar pe cei la care tin!

| Fifi a răspuns:

Si in + nu umblu cu necunoscuti pe strada. numai cu amici pe care ii cunosc de ceva vreme!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zambeste happy si zi: ok, ti-a placut?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. O persona ti-a dat un sfat foate bun.Sarutate cu acea persona care simti ceva pentru el. De fapt nu te blochezi nu sti ce sa spui pentru ca nu simtit nimic.Casa ma intelegi mai bine am sa iti dau un exemplu. Dupa ce bei apa iti ramne vreun gust? nu. Dar daca pui zahar in apa iti ramne un gust dupa ce ai baut apa? Asa este si cu sarutul cad este dat cuiva pentru care nu simti nimic.Seper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai fi asa naiva sai lasi pe toti sa te sarute

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te tai unde? sa te sarute mno, parol de-am inteles iota, neam, pai cum sa te lasi sarutata de toti, fa si tu niste prioritati.