| PurplePearl a întrebat:

Ceaoo :*. As avea si eu o intrebare... mai este o luna pana la ziua mea, si parintii mei m-au intrebat ce sa imi cumpere de ziua mea
Eu le-am spus ca as vrea o chitara sau un pian, dar au strambat din nas
apoi am spus ca un notebook sau un laptop, iar au strambat din nas
apoi am sugerat un aparat foto, nici acum nu le-a convenit: "ce sa faci tu cu un aparat foto?"(au spus asta pentru ca eu nu ii lasam sa imi faca poze, dar eu singura sua cu prietenii imi fac poze, maia les ca ma pasioneaza si fotografia naturii).
Le-am spus ca daca nu vor nimic sa imi ia, atunci sa imi puna aparat dentar, dar au spus ca nu pentru ca ei vor sa isi cumpere rulota si nu pot anul asta(asa nu o sa imi mai pun veci oh go on)
Le-am spus sa imi dea bani ca voi strange eu si imi voi lua ce voi dori la momentul potrivit, dar au spus ca nu, pentru ca o sa ii cheltuiesc.
Deci, ce mi-as putea dori de ziua mea? Daca deja la cele mai multe dorinte ale mele mi-au spus nu, ce sa le mai zic?
Voi ce v-ati dori daca ati implini 15 ani? puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| sisoloco a răspuns:

Bani e bine...macar asa o sa poti sa iti iei tu ce vrei

| Akid a răspuns:

Pai eu mi-as dori
un aparat foto
sau o bratara de argint
sau cercei
ceva micut dar cu valoare sentimentala

| Bluemind112 a răspuns:

"love" : laughing fii serioasa laughing valoare sentimentala? ziua de nastere e momentul oportun din an in care ai storci pe parinti de bani laughing (insista pentru aparatul foto)

| Akid a răspuns:

Alexdinescu
sunt foarte serioasa daca pentru tine conteaza doar banii si la tine totul se invarte in jurul banilor e strict despre tinehappy
uite ca mai exista si persoane normale care nu sunt in limba dupa bani
asa ca tine
si daca vrei sa ii storci de bani poti sa ii storci oricand. daca ai un comportament adecvat

pa!