| andreea_9694 a întrebat:

Ceaoo cum merge scoala pe la voii:**?

Răspuns Câştigător
| dennnnnnisa a răspuns:

Bine si nu prea... am incheiat la mate cu 8 crying la romana cu 9 si la fizic tot cu 9 in rest cu 10 crying...

15 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Deocamdata e vacanta.Si nici nu vreau sa aud cuvantul "scoala". In mare merge bine.Si ar merge si mai bine fara Kracis(profa de fizica)hee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Foarte binehappy Deocamdata big grin
Sa vedem cum o sa fie in semestru 2 laughing

| Hmmmm a răspuns:

Merge bine...nici f bine, dar nici f rau.
la tine?

| Bogdana a răspuns:

Foarte bine!winking

| viatadecacatt a răspuns:

E vacanta, puteai sa pui intrebarea in timpul scolii.Cum sa mearga avand in vedere ca suntem cea mai tampita clasa din scoala? Toti profesorii ne spun asta, dar nici ca ne ridicam vreun deget ca sa facem vreun efort sa invatam, sa fim mai cuminti. Mie imi place la scoala mai mult ca sa nu stau acasa si sa ma plictisesc

| Lady.Love a răspuns:

Sta pe loc ca inca nu i-au pus rotite. happy

| deea_1980 a răspuns:

Nu merge, stalaughingE f bine la noi la scoala.laughing

| just|breathe a răspuns:

Nu merge deloc. Urasc scoala.mai precis liceul ratat la care sunt eu.straight face

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Hmm.pai nu prea sunt multumita de cum am terminat primul semestru.Sa speram ca in al doilea o sa fie mai binehappy

| eveline a răspuns:

Poi e ok...am media generala 9. 50big grinbig grinbig grinbig grinAm niste profi asa de treaba incat nu imi fac problemebig grin:d

| georggyy a răspuns:

Bine

| LiDi-DiDy a răspuns:

E ok.

da la tine?

| Cleona a răspuns:

Destul de bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut si tie! Merge foarte bine, si de aceea abia astept sa vina vara:X:X!

| andreea_9694 explică:

Na. la mine. bine laughing) 2 medii de 9... laughing un 5 la mate laughing nota nu medie laughing si cam asa...

Întrebări similare